Düşük FPS ve dropun nedenin işlemciden olabilir mi?

Darboğaz oluyor o yüzden.
değerlerde böyle işlemci serinkende aynı burda baya sıcak gözükmüş

İşlemci darboğazı yaşıyorsun. Ekran kartını besleyemiyor. Ya grafikleri yükselt ya da V-Sync aç.
grafikleri yükseltsem drop yaşıyorum valorantta vs ama gta 5 de high ayarlarda hem işlemciyi hem ekran kartını %100 kullandıgı için zorluyor nadir drop yiyorum

Tek kanal üzücü olmuş. Umarım Çin'den doğru şey gelir.
Güvenilir yerden sipariş ettim. eski işlemciyi 2 ay önce indirimde 36 tl ye almıştım

Dosya Ekleri

• gta.PNG
    gta.PNG
    129,6 KB · Görüntüleme: 26
  • valo.PNG
    valo.PNG
    160,7 KB · Görüntüleme: 26
vallaha hocam şansa geldi bulmuştum :D

Valorant, CsGO, Pubg işlemci gücü isteyen bir oyunlardır. İşlemci limitine takılmışsın o zaman.
Eski ekran kartımda valorantta daha iyi performans alıyordum darboğaz oldugu net belli zaten ama şöyle forza 4 de vs ekran kartı + işlemciyi %100 kullandıgı için iyi değerler alıyorum sistemi zorladıgı için bi 1 saat sonra atabiliyor bazen ekran kartını daha 3 gün önce yeni güncelleme geldi valoranta giriyorum ekran kartını güncelle diyip oyundan atıyor çok garip bi durum

Dosya Ekleri

• xeon.PNG
    xeon.PNG
    27,9 KB · Görüntüleme: 25
HD serisine güncelleme gelmez. bunlar 10 yıllık kartlar. Bir yerde bir yanlış var. Zaten son sürücüyü kurman gerekir. Ayriyeten bir güncelleme gelmesi söz konusu değil.
Xeon 3450 Geldiğinte taksam sorun çözülürmü sizce ? 3.0 da kullanıcam gine

Ben seni anlayamıyorum hocam. AMD ekran kartı kullanıyorsun,Geforce Experience ne alaka ?
Eski ekran kartım amd hd 6670 dedim şuan gtx 750 kullanıyorum başta yazmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı