Düşük GPU kullanımında yüksek FPS

asdllkjlasdasd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herhangi bir sorunum yok ama bir şey sormak istiyorum. GPU kullanımı 40-50'lerde geziyor. Aslında bu bir sorun değil çünkü yüksek FPS alıyorum. Acaba FPS yüksek olduğu sürece ekran kartı kendini frenliyor mu böyle bir özelliği mi var? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kartta sorun varsa yüksek sistem isteyen AAA oyunlarda da düşük GPU kullanımı olurdu bu olay sadece düşük sistem isteyen birkaç oyunda oluyorsa sorun yok.

Eğer kartta sorun varsa yüksek sistem isteyen AAA oyunlarda da düşük GPU kullanımı olurdu bu olay sadece düşük sistem isteyen birkaç oyunda oluyorsa sorun yok.

Hocam bende yüksek sistem isteyen AAA oyunlarda da GPU kullanımı yüzde 40 ila 65 arasında. Ekran kartı RTX 2060 Super işlemci Ryzen 5 2600 neden kaynaklı olabilir hocam.

Bende de R5 2600 GTX 1660 Super var 8 GB RAM var bugün Watch dog 2 yükledim her şeyi Ultra'ya aldıgım zaman GPU %90 %95 arası ama FPS düşük RAM kullanımım 6.5GB cıkıyor sorunum rammı acaba?

Sanmıyorum RAM yüzünden olacağı şu anlık aklıma bir şey gelmiyor en iyisi konu açın hem de arkadaşın konusunu işgal etmemiş oluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı