Düşük hassasiyet için 2000 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçeniz maksimum 2K mı? 2200 civarına çıkamaz mısınız bir de full Speed mi istiyorsunuz

FPS oynuyorum Speed değil kontrol.
2000 TL bütçede çok kontrol pad var biraz daha isteklerinizi açarmısınız? Kontrol seviyesi, Rahatlık mı yoksa sert pad mi gibi gibi

2000 TL bütçede çok kontrol pad var biraz daha isteklerinizi açar mısınız? Kontrol seviyesi, rahatlık mı yoksa sert pad mi gibi gibi.

Vallaha kontrol olacak rahat olacak gördüğümü vuracağım düşük sens kullandığım için kontrolüm iyi ama güzel bir kayganlıkta durdurması da iyi olması lazım yani anlatacağım Valorant'ta long vs atarken adamı rahat vuracağım düşük sensle bir mouse pad istiyorum.

2.400'e kadar çıkar bütçem.

Vallaha kontrol olacak rahat olacak gördüğümü vuracağım düşük sens kullandığım için kontrolüm iyi ama güzel bir kayganlıkta durdurması da iyi olması lazım yani anlatacağım Valorant'ta long vs atarken adamı rahat vuracağım düşük sensle bir mouse pad istiyorum.

2.400'e kadar çıkar bütçem.

Denge kontrol padler var
Bunlar rahat olabilir sizin için bir de pürüzsüz hibrit var bu ilk attıklarıman biraz daha hızlı
Bir de Türkiye'de bulabileceğiniz en kontrol pad
Son olarak genel anlamda CS ve Valorant oyunclarının tercih ettiği FreeFall var mükemmel bir pad

Denge kontrol padler var.
Bunlar rahat olabilir sizin için bir de pürüzsüz hibrit var bu ilk attıklarıman biraz daha hızlı.
Bir de Türkiye'de bulabileceğiniz en kontrol pad.
Son olarak genel anlamda CS ve Valorant oyunclarının tercih ettiği freefall var mükemmel bir pad.

Vallaha kararsız kaldım ben şimdi. Hepsi de iyi gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı