Steam Düşük indirme hızı veriyor

NethersBane

Hectopat
Daha fazla  
1000 Mbit internet kullanıyorum ama Steam'de indirme hızım düşük. 300 - 500 Mbit arasında gidip geliyor. Bu internete geçeli bir buçuk ay falan oldu, ilk geçtiğimde hiçbir sorun yoktu, 800 - 900 Mbit civarlarında indirme hızım vardı Steam'de ama bu aralar çok düştü. 1 hafta önce fark etmiştim ama o gün geçici diye düşünmüştüm fakat şu an da sorun devam ediyor. Modemi sıfırladım, Steam'i silip yükledim, netadapterrepair ile Advanced repiar de yaptım ama düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-01-29 234000.png

Ekran görüntüsü 2025-01-29 235220.png

Genel olarak 350 - 400 civarlarında geziyor bu arada, 500 en yüksek gördüğü ve arada da 450 civarlarına çıkıyor.

Problem sizden kaynaklı değil, steam sunucularıyla alakalı. Aynı şekilde XBOX ta bu hızları veremiyor. Genellikle 300-400 arası veriyor.

Ama internete ilk geçtiğimde, 1 ay önce daha hızlıydı. 800 - 900 civarında alıyordum. Xbox tarafında bir şey diyemem, geçtiğimden beri Xbox uygulamasından sadece EA Play'de olan oyunlar yükledim, onlar da EA App'te indirildi. O tarafta bir sorunum olmadı, ama Steam'de bu şekilde bir düşüş oldu. Dediğim gibi ilk geçtiğimde daha yüksek değerler alıyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı