Düşük kopyalama hızı problemi

Boştayken derken normal kullanıyorum. Berki HDD yüzünden hızı düşmüş olabilir. AHCI Mode disable olmuştu HDD yüzünden, HDD kapatınca baktığımda enabled oldu. Bir daha test edeyim berki yeniden başlatmak gerekiyordur.
Aynen sisteme reset atıp dene daha sağlıklı olur. Boştadan kastım yani bir dosya kopyalama işlemi yapmazken test ettiysen anlamında dedim.

Yazma hızı düzeldi.
Screenshot_2.png

HDD vardı ben de yedekten, hani en azından yedek alanım olur diye taktım ama hata yapmışım. SSD performans düşürdü. Bozuk olan HDD ile SSD kullanırken Windows açılırken yavaş yavaş açılıyordu iyi kide çıkardım.

HDD bakımını iyi yap, SSD HDD gibi bakım istemiyor diye HDD görmezden gelmeyin. Ben dün 3,5 saat tam biçimlendirme yaptım HDD'ye sıfır gibi oldu. Onun dışında diskler farklı disklerden kopyalama yaparken ağır çalışabilir.

BX500 120 GB SSD Test Sonuçları - Technopat Sosyal Benim konuma girip son sayfadaki mesajları incele, arkadaşın biri hızım nasıl dedi ve attığım konudaki adımları yapınca yazma hızı yükseldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı