Düşük netler için Eyüp B 3D VDD alınır mı?

Ali5480

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. TYT matematikte 5-10 net bandındayım. Toplam netim 60-65. Matematik netimi artırmak için 3D Video Ders Defteri (VDD) adlı kitabı almak istiyorum fakat çevremdeki insanlar çok zor olduğunu, yapamayacağımı söylüyorlar. Eyüp B.'nin konu anlatımı hoşuma gittiği için almak istiyorum, diğer hocalar pek ciddi gelmiyor bana. Bu konu hakkında sizin önerileriniz nedir, belirtirseniz mutlu olurum.

Selam arkadaşlar. TYT matematikte 5-10 net bandındayım. Toplam netim 60-65. matematik netimi artırmak için 3D video ders defteri (vdd) adlı kitabı almak istiyorum fakat çevremdeki insanlar çok zor olduğunu, yapamayacağımı söylüyorlar. Eyüp b.'nin konu anlatımı hoşuma gittiği için almak istiyorum, diğer hocalar pek ciddi gelmiyor bana. Bu konu hakkında sizin önerileriniz nedir, belirtirseniz mutlu olurum.

Eyüp bnin konu anlatımı güzel evet. Fakat bazen güncel konu sıralamasıyla gitmemesi dezavantaj. Bende Eyüp b yi seviyorum fakat özellikle 11. sınıfta okulla beraber götürülebilecek bir hoca değil. Onun yerine mert hoca önerebilirim. Netle alakalı değil de daha çok kafanı ne kadar patlatacağınla alakalı. Eğer eksiksiz bir şekilde sırayla konuları götüreceksen ve okuldan bağımsız olacaksan Eyüp b izleyebilirsin. Onun dışında matematiği sevmiyorum diyorsan rehber matematik, Eyüp b fazla geliyor dediğin noktada mert hoca izlemeni tavsiye ederim. (geometride kenan kara+ kendi soru bankası 10 numara tercih olacaktır)

Eyüp bnin konu anlatımı güzel evet. Fakat bazen güncel konu sıralamasıyla gitmemesi dezavantaj. Bende Eyüp b yi seviyorum fakat özellikle 11. sınıfta okulla beraber götürülebilecek bir hoca değil. Onun yerine mert hoca önerebilirim. Netle alakalı değil de daha çok kafanı ne kadar patlatacağınla alakalı. Eğer eksiksiz bir şekilde sırayla konuları götüreceksen ve okuldan bağımsız olacaksan Eyüp b izleyebilirsin. Onun dışında matematiği sevmiyorum diyorsan rehber matematik, Eyüp b fazla geliyor dediğin noktada mert hoca izlemeni tavsiye ederim. (geometride kenan kara+ kendi soru bankası 10 numara tercih olacaktır)

Çok teşekkür ederim kenan karayı herkes önerdi neredeyse fakat geometri için daha erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden 2. döneme 1-1.5 ay kala geometriye başlamayı düşünüyorum. TYT konularım çok eksik.

Çok teşekkür ederim kenan karayı herkes önerdi neredeyse fakat geometri için daha erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden 2. döneme 1-1.5 ay kala geometriye başlamayı düşünüyorum. TYT konularım çok eksik.

Rica ederim. Evet erken olabilir belki fakat yazılılarda sorun yaşayacağını düşünüyorsan ya da en azından, AYT matematikte bir nebze rahatlamak istiyorsan üçgenler az da olsa bilinmeli diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı