8.sınıfım evimin yakınında Anadolu lisesi var ama OBP puanım yetmiyor, okulun en düşük OBP puanı 91 benim OBP puanım 84, bir üniversite okumak istiyorum. Ailem meslek lisesine gitmemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Şansınızı deneyebilirsiniz ilk tercihe onu koyarak. Olmadı LGS'ye girin, iyi bir sonuçla illa ki güzel bir okul kazanırsınız. Okumaya gerçekten niyetiniz varsa peşini bırakmayın.8.sınıfım evimin yakınında Anadolu lisesi var ama OBP puanım yetmiyor, okulun en düşük OBP puanı 91 benim OBP puanım 84, bir üniversite okumak istiyorum. Ailem meslek lisesine gitmemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
peki meslek lisesine gidip iyi bir üniversite okuyabilirmiyim?LGS'ye girin. Sallasanız bile meslek lisesine gidersiniz çok rahat.
8.sınıfım evimin yakınında Anadolu lisesi var ama OBP puanım yetmiyor, okulun en düşük OBP puanı 91 benim OBP puanım 84, bir üniversite okumak istiyorum. Ailem meslek lisesine gitmemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Peki meslek lisesine gidip iyi bir üniversite okuyabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.