OBP puanı ile tercih ne zaman yapılır?

Xwozzy1

Picopat
Daha fazla  
Ben 8. sınıf öğrencisiyim, LGS'ye girmedim. OBP okul tercihi ne zaman olacak? Ben 2 gün sonra tatile gideceğim telefonumdan ya da bilgisayardan yapabiliyor muyum ne yapmam lazım?

Ben 8. sınıf öğrencisiyim, LGS'ye girmedim. OBP okul tercihi ne zaman olacak? Ben 2 gün sonra tatile gideceğim telefonumdan ya da bilgisayardan yapabiliyor muyum ne yapmam lazım?

LGS'ye daha 1 hafta var hocam. Ayrıca tercihler için daha aylar var. Bir de tercihler için okulunuz onay vermesi lazım. Okula gitmeden telefondan kendiniz tercih yaparsanız hiç sağlıklı olmaz. Ayrıca bir daha LGS'ye giremeyeceksiniz. Bence OBP ile tercih yapacaksanız dahi girin sınava.

LGS'ye daha 1 hafta var hocam. Ayrıca tercihler için daha aylar var. Bir de tercihler için okulunuz onay vermesi lazım. Okula gitmeden telefondan kendiniz tercih yaparsanız hiç sağlıklı olmaz. Ayrıca bir daha LGS'ye giremeyeceksiniz. Bence OBP ile tercih yapacaksanız dahi girin sınava.

Hocam artık istesem de giremem çünkü LGS başvuruları kapandı.

Hocam geçen sene de başkasına tavsiye vermişsiniz bilgili biri gibi görünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam başvuru şart mı ki? Bizim zamanımızda başvurusuz otomatik giriliyordu. Siz gene bi e-devlete bakın derim. Ayrıca tercih konusuna gelince LGS sonuçları açıklandıktan sonra yapılıyor tercihler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı