Düşük OBP tıp için ne kadar etkili?

polyanna

Picopat
Daha fazla  
9. sınıf ortalamam 97,1

10. sınıf ise 96,5

Kopya çekmeyip kendim yapmaya çalıştığım için böyle düşük oldu ve coğrafyam da berbatttı. Alay etmeyin bugün de edebiyat yazılım 88 civarı gelecek, sayısalları yapıyorum ama geçen yıllarda coğrafya tarih düşürdü. Sizce bu OBP tıpta ne kadar geriye atar?

Herkesinki 99-98 sanırım korkuyorum.

Çok teşekkür ederim, o şekil atarsa iyi bu yıl muhtemelen ve seneye de 98 99 gibi gelir sözel dersler kalktığı için umarım hayırlısı olur ve adil olur kopya çeken insanlar OBP ile ilerime düşerse üzücü olur.

Kopya çekenleri bilmiyorum ama özel okuldakiler büyük ihtimalle emeksiz senle aynı OBP'ye sahip olacaktır.

Çok teşekkür ederim, o şekil atarsa iyi bu yıl muhtemelen ve seneye de 98 99 gibi gelir sözel dersler kalktığı için umarım hayırlısı olur ve adil olur kopya çeken insanlar OBP ile ilerime düşerse üzücü olur.
Kopya çeken insanların sınavla bir alakası yok. Önünüze geçecek kişiler kolejde okuyup OBPsi 100 olan tayfa :(.

Babamın parası olmadığı için onları es geçiyorum abi:) ama özel okuldakilerin yüzde kaçı puan olarak tıp getirebilir ki yani hak hukuk geçse de sorun yok yeter ki ben gideyim içimde kalan tek şey herkesin vızır vızır kopya çekip OBP'yi 98 yaptığı yerde benim 97ye takılmam...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı