Düşük Packet Loss Değerleri Sorunu

TinSoldier

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şu son 3 gündür %10 - %20 Packet Loss değerleri görüyorum bu yüzden oyun oynayamıyorum TTNET'i aradım anlamıyorlar sorun gözükmüyor falan diyorlar çok can sıkıcı bir durum var mıdır bir çözümü, bir bilen?

Kaç mbps indirme ve yükleme hızı alıyorsun ? kablonda herhangi bir bükülme veya hasar var mı ? antivirüs yazılımı kullanıyor musun ? bazen modemi kapatmak gerekebiliyor bu durumlarda, iyi ve hızlı bir dns bulup kullanın.

İnternetim 35 mbps kota dolunca 16 oluyor ve şu an 16, Kabloda bükülme falan yok ben kablodan şüphelenip bir de wifi adaptörü ile wifi'dan bağlanıp denedim yine vardı packet loss, Antivirüs yazılımı kullanmıyorum, Modem 3 gündür 50 defa kapatmışımdır minimum sırf belki düzelir diye düzelmedi yine, dns kullandım en popülerlerini yine düzelmedi.

Bu videolara bak derim sorununu çözecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alttaki videoyu birebir izleyip yapmıştım çözülmemişti fakat bir de üsttekine bakayım.
2 Videouyu da tıpa tıp yaptım sorunum hala devam ediyor yardım edebilecek birisi var mı?
Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi var mı hala paket loss oluyor oyunlarda oynayamıyorum ttnet müşteri hizmetleri anlamıyor yardım edemiyorlar.
Cidden yardımcı olabilecek kimse yok mu bıktım bu problemden.
Screenshot_7d.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı