Düşük ping verecek Ethernet kablosu önerisi

Bütçe
Farketmez sağlam olsun yeter

ragnerx

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar topluyorum ve internet hızı konusunda çok tedirginim hiç anlamıyorum. Modemdeki hızı bilgisayara aynen aktarıyormuş sanırım Ethernet kablosu. Speedtest'ten kontrol ettiğim zaman benim odamdan 2Mbps kadar anca çekiyor. Modemin olduğu odada 20Mbps kadar alıyorum. Nasıl bir Ethernet kablosu alsam işimi görür? Bütçeden yana hiçbir sıkıntım yok performansı iyi olsun yeter. Mesela Valorant'ta maksimum 20ms görsün. 10 metre kadar boyutu olsa işimi rahatlıkla görür. Bir de bu CAT6 falanlar var mesela CAT8 alsam daha iyi bir performans mı sağlar CAT6'ya göre? Yardımcı olursanız sevinirim.

CAT6 işinizi görür dert etmeyin. aynı kabloyla 90/30 ve 1.7ms alıyorum

Sağlamlık ve kalite olarak "Kabel Direkt CAT6" alın, CAT8-7'ye gerek yok farkı olmaz boşa para vermiş olursunuz CAT6 üstü alırsanız.

İnternetin hali hazırda aşırı hızlı olmadığı için CAT6 da CAT8 de işini hayli hayli görecektir. Zaten CAT8 40GBPS ye kadar destekler. Bu da 5000 Mb ye tekabül eder. CAT6 1GBPS ye tekabül eder bu da zaten 1000 mb dir. İki kablo türüde işini görecektir. Burada önemli olan kablonun kalitesidir. Bilinen bir markadan alırsan işini görür

CAT6 işinizi görür dert etmeyin. aynı kabloyla 90/30 ve 1.7ms alıyorum
Hocam trendyoldan link atabilirmisiniz hangi marka daha iyidir falan hiç bilmiyorum.

Marka önerebilirmisin hocam link salsan olurmu

Sağlamlık ve kalite olarak "Kabel Direkt CAT6" alın, CAT8-7'ye gerek yok farkı olmaz boşa para vermiş olursunuz CAT6 üstü alırsanız.
Anladım hocam bütçeden yana bi sıkıntı yok zaten güzel bi performans sağlasın yeter

Alman Malı- Esnaftan aldığımın uç kısmı bağlantı yeri kaplaması soyuldu 1 yıl olmadan bu sağlam:

hocam marka fark etmez satıcının güvenilir olması yeterli. trendyoldan almaktan ziyade mesafeyi ölçüp 1, 1.5 metre pay bırakıp mahallenizdeki elektirikçiden alın kabloyu. eve usta çağırmak maliyetli olacağından elektirikçide uçlarını yaptırın. ama tavan arasından veya duvarlardan geçirecekseniz kabloyu elektirikçi çağırın

@Demir Genc Esnaflarda düşük maliyetli yüksek kar paylı ürünler yer alıyor. Uygun matkap ucu ile delebilir arkadaş bence.

Hocam odadan odaya çekicem kabloyu bide kabloyu kendimiz takamıyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…