Hocam trendyoldan link atabilirmisiniz hangi marka daha iyidir falan hiç bilmiyorum.
Marka önerebilirmisin hocam link salsan olurmu
Anladım hocam bütçeden yana bi sıkıntı yok zaten güzel bi performans sağlasın yeter
Hocam trendyoldan link atabilirmisiniz hangi marka daha iyidir falan hiç bilmiyorum.
Marka önerebilirmisin hocam link salsan olurmu
Anladım hocam bütçeden yana bi sıkıntı yok zaten güzel bi performans sağlasın yeter
kutunun içinde kablo sade haliyle duruyor mesafesi ölçülüp kesildikten sonra ucuna plastik takılıyor ve bakırlar ayrıştırılıyor, bence arkadaşların dediği gibi amazondan alın hazır gelmiş olur ama mesafeyi 1, 2 metre pay bırakıp ölçmekte fayda var. hem ileriye dönük olur hem hata payı olmazHocam odadan odaya çekicem kabloyu bide kabloyu kendimiz takamıyomuyuz
Kabeldirekt cat6mi bumu daha iyidir hocam
Yani örneğin 10 metre yerine 12 metre alsam dahamı iyi olur hocamkutunun içinde kablo sade haliyle duruyor mesafesi ölçülüp kesildikten sonra ucuna plastik takılıyor ve bakırlar ayrıştırılıyor, bence arkadaşların dediği gibi amazondan alın hazır gelmiş olur ama mesafeyi 1, 2 metre pay bırakıp ölçmekte fayda var. hem ileriye dönük olur hem hata payı olmaz
Kankam Kabeldirekt kalitesini çok ölçemeyiz ama kullanan arkadaş memnun olduğunu söylemiş. benim attığım marka biraz pahalı açıkcası.Kabeldirekt cat6mi bumu daha iyidir hocam
Yani örneğin 10 metre yerine 12 metre alsam dahamı iyi olur hocam
Bütçe sorun değil zaten kral kaliteli olsun etkili olsum yeterKankam Kabeldirekt kalitesini çok ölçemeyiz ama kullanan arkadaş memnun olduğunu söylemiş. benim attığım marka biraz pahalı açıkcası.
126 lira bişey değil kralKankam Kabeldirekt kalitesini çok ölçemeyiz ama kullanan arkadaş memnun olduğunu söylemiş. benim attığım marka biraz pahalı açıkcası.
o zaman kablosuz denetleyicilerden al kankam güçlü bir denetleyici kablo görüntüsünü de ortadan kaldırırBütçe sorun değil zaten kral kaliteli olsun etkili olsum yeter
126 lira bişey değil kral
Çok sağol kral biraz daha araştırıp alıcam.
Denetleyici dediğin dağıtıcı değil dimi hocam
o zaman kablosuz denetleyicilerden al kankam güçlü bir denetleyici kablo görüntüsünü de ortadan kaldırır
Biraz uzun gelebilir 10 metre sorun yasatirmi kralalacağın zaman metresine dikkat he![]()
ne denetleyicisi benim kafa gitmiş ahahahaha. Wireless adaptörlerinden bahsetmek istedim kendimde kullanıyorum.Denetleyici dediğin dağıtıcı değil dimi hocam
Biraz uzun gelebilir 10 metre sorun yasatirmi kral
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.