Düşük pingli VDS hizmeti alınacak site önerisi

Ne için kullanıyorsunuz VD'si?

Discord bot VDS'leri cidden kötü :/

CS:GO serveri için kullanıyordum sildim sıkıldıkça bir şeyler deniyorum üzerinde.

Rica etsem size bir bot atsam ve onda ping değerini ölçüp atar mısınız?

Keyubu'yu pek sevmiyorum.

Sunucu şu anda aktif değil ama ayın 1. Günü istersen birlikte deneyebiliriz. Şu anda kullanmadığımdan inaktif ettim aybaşında ücretini ödeyip tekrar açacağım.

Sunucu şu anda aktif değil ama ayın 1. Günü istersen birlikte deneyebiliriz. Şu anda kullanmadığımdan inaktif ettim aybaşında ücretini ödeyip tekrar açacağım.
Şuan acil lazım olduğundan arayış içerisindeyim..

Hosting firmalarının hiç birini sevmemeniz daha iyi olur. Hepsi bir birinden leş firmalar. Kimi DDoS koruması aldırmak için kendi sunucusunu bile vuruyor. Saçma sapan iğrenç bir ortam var Hosting şirketleri arasında.
Haklısın.

Website ve Minecraft sunucusunda çok gecikme göremedim, ping geri dönütü 60-250ms arası değişiyor. Şuan Wi-Fi'den biraz uzaktayım, yakında bir cihazla deneyip tekrar düzenleyeyim.
Birden download değerleri kaçtır acaba onuda söylerseniz sevinirim az önce arkadaşa dediğim gibi isterseniz size bi bot atayım onu açın ne kadar pingli görelim ona göre satın alayım.

Birden download değerleri kaçtır acaba onuda söylerseniz sevinirim az önce arkadaşa dediğim gibi isterseniz size bi bot atayım onu açın ne kadar pingli görelim ona göre satın alayım.
Maalesef sunucuda bot çalıştıramam. Wi-Fi kaynağının yakınında site'ye ping yaklaşık 50ms. Speedtest ile şuan 786mbps down, 853mbps up görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı