Düşük profil ekran kartı önerisi

suphi

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba eski sistemimi güncellemek istiyorum daha önce konu açmıştım ama bellek tavsiyesi yüzünden 1 haftadır kargo firmaları ile boğuşuyorum 250 tl bütcem var tavsiyelerinizi bekliyorum.

Özellikler
ipx-41 d3 anakart DDR3
pentium 4 işlemci 3.33 GHz
2 gb elixir bellek 1333 MHz elixir (Sipariş edilmiş 4 gb 1333 MHz)
1 tb HDD

Bir sorum daha var yatağımın altında 400 WATT güç kaynağı buldum ama eski tip pinleri var HDD ise yeni jenerasyon uyumluluğu gidermek için bir aparat var mı?
 
Son düzenleme:
250 tl bütçeye amd r7 250 diyecem ama darboğaz ihtimali yüksek. Bence bu sisteme yatırım yapılmaz. Para topla, yeni bir sistem kur.
 
P4 varsa bu sistemi güncellemeye değmez. 600TL filan biriktirirsen APU sistem toplanır.
 
O sisteme olacak en fazla ekran kartı R7 240'tır. Üstü darboğaz oluşturur. Güç kaynağı içinse molexi sataya çeviren dönüştürücüler var onlara bakabilirsin.
 
İşlemci çok eski olduğundan bu sisteme yatırım yapmak mantıklı değil ancak 250TL'lik bir SSD alarak hem sistemi hızlandırmış olur, hem de aynı SSD'yi sonraki sisteminizde kullanarak gereksiz bir harcama yapmamış olursunuz.
 
İşlemci p4 g3258 ile değiştiricem bu sistem 3 ay sonra sadece televizyonda film izlemek ve arada PAYDAY2 oynamak için kullanılıcak

250 tl bütçeye amd r7 250 diyecem ama darboğaz ihtimali yüksek. Bence bu sisteme yatırım yapılmaz. Para topla, yeni bir sistem kur.
Darboğaz ne bakımdan?
 
Yani işlemci o ekran kartını besleyemez. İşlemcinin üzerine aşırı yük biner ve ekran kartından verim, performans alamazsın. İşlemci kullanımın yüzde 90'nın üzerine çıkacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı