Düşük profil, ergonomik klavye tavsiyesi

Bütçe
Maksimum 600₺
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.

Çok uzun süredir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Bir süredir oturma pozisyonumu düzeltmek için masada kullanmak üzere bir stant alarak bilgisayarı kendimden biraz uzak ve yükseğe konumlandırmaya başladım. Fakat klavyeye uzanmak zorunda kalmak gibi bir problem oluştu bu durumda da. Bunu çözmek için laptop klavyelerine yakın tarzda bir klavye arayışına girdim. Kablosuz olarak Samsung Trio 500, Logitech K380 gibi alternatiflere rastladım fakat bunların bağlantısı Bluetooth ile olduğu için çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü haftada birkaç kez de olsa arkadaşlar ile eğlencesine CS oynuyoruz birkaç maç ve Bluetooth'un tepki süresinin bunun için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Sosyalde iki sene önce açılmış bir konnuda Philips'in SPK8264 modelini gördüm. Tam olarak aradığım cihaz aslında o fakat herhangi bir yerde satışını göremedim. O modele benzer, kablolu ya da 2.4GHz kablosuz bağlantılı, düşük profilli bir klavye önerisi olan var ise, yorumlara bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı