Düşük PSU performans etkiler mi?

İnperial

Hectopat
Selam, RX 570 R5 1600 AF sistemim bulunmakta, PSU 350W 12V kanalından 192W(Rampage) verebiliyor. FurMark ile test ettiğimde skoru düşük çıkıyor yani olması gerektiğinden AMD ayarlarından güç limitini sona çektiğimde olması gereken performansı veriyor. PSU kötü evet ancak Power limiti sona çekince PC kapanmıyor sebebi nedir? (Yeni PSU siparişi verdim ancak bu sorunun sebebini merak ettim şimdiden teşekkürler)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, RX 570 R5 1600 AF sistemim bulunmakta, PSU 350W 12V kanalından 192W(Rampage) verebiliyor. FurMark ile test ettiğimde skoru düşük çıkıyor yani olması gerektiğinden AMD ayarlarından güç limitini sona çektiğimde olması gereken performansı veriyor. PSU kötü evet ancak Power limiti sona çekince PC kapanmıyor sebebi nedir? (Yeni PSU siparişi verdim ancak bu sorunun sebebini merak ettim şimdiden teşekkürler)
İşlemci ve ekran kartına aynı anda yük bindir. Kapanmama ihtimali imkansıza yakın 😀

Son düzenleme:
Evet. PSU kalitesiz ve o ekran kartı için düşük değiştirin. Yeni PSU olarak ne aldınız?

.
İşlemci ve ekran kartına aynı anda yük bindir. Kapanma ihtimali imkansıza yakın 😀
Bindirmeyi denedim ancak 2 dk falan yaptım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı