Düşük RAM için Windows önerisi

Linux ve terminal hakkında pek bir bilgim yok terminal kullanmadan günlük kullanılabilir değil mi pişman olmam yani.
Terminal kullanmanızı zorunlu hale getiren Linux dağıtımı (profesyonel dağıtımlar hariç) kalmadı.

2 GB RAM'li DDR2 bir sistem var kullanilmayan. Kullanılabilir bir hale getirmek istiyorum. Oyun oynamaktan falan bahsetmiyorum ama Windows 10'u zor açıyor, boşta 1.5GB'larda dolaşıyor kullanım. Windows 7 denedim şimdi ama güncellik konusunda sorun yaşatıyor. Guncellemeleri elle tek tek kursam bile cogu uygulama açılmıyor. Ne yapabilirim? RAM'i 4 GB yapsam Windows 10 kullanabilir miyim?

Kesinlikle atlas OS kurmaslısın yüksek performans alırsın Windows 10'un aynısı sadece gereksiz
Gereksiz hizmetler (devre dışı bırakır)
Windows debloat, çoğu bilgisayardaki gereksiz şeyler siler
Shutup10 gereksiz hizmetleri siler
Ve animasyonları kapatır bu bildiğimiz animasyonlardan farklı bir şey kullanmıştır ben şu an atlas OS kullanıyorum ve gayet memnunum zaten normal yani "Custom" Windows 10 kullanmak
Aşırı kötü yani aşırı bilgisayarın donar 2 GB RAM'in var zaten atlas OS veya ReviOS veya Windows LTSC sürümünü de kurabilirsin ama favorim ve en mantıklısı atlas OS

(ek olarak atlas OS Microsoft ayrı tabanlı bir sistemdir 3. parti yani ama gerçekten güvenilir açık kaynak kodlarını da internet üzerinden atlast OS sitesinde daha çok detaylar yazıyor gidip oralara bakabilirsin yani seni endişlendirmesin güvenlidir)

Atlas OS sitesi: An optimized modification of Windows, designed for gamers.

Atlas OS kurulum rehberi: Rehber: Atlas OS 22H2 kurulumu

Linux ve terminal hakkında pek bir bilgim yok terminal kullanmadan günlük kullanılabilir değil mi pişman olmam yani.

antiX23 ve Wattos'da belli yerlerde terminal kullanman gerekebilir ama terminal öcü değil aksine büyük bir yardımcı ve nimet. İlle de kullanmak istemezseniz Linux Lite kurup geçin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı