Düşük RAM ile ekran kartı kullanmak?

mrmarcellus

Kilopat
Elimde GT 1030 var ama 1GB RAM'e sahibim. Bilgisayarcı takmamış uyumlu değil demiş PC'de driverler vs. yüklü. Sizce takiyim mi ne olur takarsam?
(NOT: RAM yükselteceğim birkaç hafta içinde ama merak ediyorum şimdi böyle kullansam ne olur diye. )

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz nedir birde bilgisayarcılar bu parça olmuyor deyip parçayı cebe atabiliyor daha önce yaşadım. Eğer 1GB RAM ile kullanırsanız Chrome girebilirsen şükür etmen gerekir.

İşlemciniz nedir birde bilgisayarcılar bu parça olmuyor deyip parçayı cebe atabiliyor daha önce yaşadım. Eğer 1GB RAM ile kullanırsanız Chrome girebilirsen şükür etmen gerekir.
Yok parça elimde sağlam , Q8300 işlemcim , G41 anakartım. Sadece ufak oyunlar oynuyorum (GTA , Mafia 2 vs.) taksam ne olur bari grafikleri yükseltip kasmadan oynayabilir miyim?
Ram sorun çıkarmıyor oyunlarda.
?

Son düzenleme:
İkisi birbirinden tamamen alakasız parçalar. Uyumsuzluk sorunu ancak anakart ile RAM arasında olabilir. Ki o da zaten elimdeydi diyorsun. Cebe atmaz umarım ekran kartını.
Dostum elimde ekran kartı , takiyim mi takmiyim mi?
Dostum elimde ekran kartı , takiyim mi takmiyim mi?
takıp takmamayı sormuştum ben :D adam takmamış gönderdi o yüzden , her parça elimde yoksa pc açık oyun oynuyorum şuan hatta , sadece ekran kartını taksam ne olur onu soruyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı