Düşük RAM kullanan Linux dağıtımı önerisi

Külüstür görünmesi sıkıntı değil diyordu konu sahibi, ondan dolayı ve boşta 200-300 MB RAM kullandığı için önerdim.
16.04'ün desteği kesildi diye biliyorum ama. Önermek mantıklı değil.

Külüstür görünmesi sıkıntı değil diyordu konu sahibi, ondan dolayı ve boşta 200-300 MB RAM kullandığı için önerdim.

Allah razı olsun hocam. Boşta 180 MB RAM kullanıyor az once 1440p bir video kasmadan izleyebildim. Windows 8.1 de oyun Lubuntu'da video günlük iş. Bulunmaz hint kumaşısınız.

Allah razı olsun hocam. Boşta 180 MB RAM kullanıyor az once 1440p bir video kasmadan izleyebildim. Windows 8.1 de oyun Lubuntu'da video günlük iş. Bulunmaz hint kumaşısınız.

Hocam deneme modunda mı yoksa kurarak mı denediniz?

Keşke direkt kurmasaydınız . Desteği bitmiş bir işletim sistemini kullanmanızı (özellikle Linux'ta) tavsiye etmem.

Keşke direkt kurmasaydınız . Desteği bitmiş bir işletim sistemini kullanmanızı (özellikle Linux'ta) tavsiye etmem.

O sıkıntı değil ya kurmadım zaten. Flaştan kullanıyorum. Desteği bitmemiş sürüm hangisi soyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…