16.04'ün desteği kesildi diye biliyorum ama. Önermek mantıklı değil.Külüstür görünmesi sıkıntı değil diyordu konu sahibi, ondan dolayı ve boşta 200-300 MB RAM kullandığı için önerdim.
16.04'ün desteği kesildi diye biliyorum ama. Önermek mantıklı değil.Külüstür görünmesi sıkıntı değil diyordu konu sahibi, ondan dolayı ve boşta 200-300 MB RAM kullandığı için önerdim.
16.04'ün desteği kesildi diye biliyorum ama. Önermek mantıklı değil.
ESM devam ediyor şuanda sadece hocam.LTS sürümünün de mi desteği kesildi?
LTS sürümlerin desteği 5 yıldır. Ve biteli çok oldu.LTS sürümünün de mi desteği kesildi?
Külüstür görünmesi sıkıntı değil diyordu konu sahibi, ondan dolayı ve boşta 200-300 MB RAM kullandığı için önerdim.
Allah razı olsun hocam. Boşta 180 MB RAM kullanıyor az once 1440p bir video kasmadan izleyebildim. Windows 8.1 de oyun Lubuntu'da video günlük iş. Bulunmaz hint kumaşısınız.
Keşke direkt kurmasaydınızAllah razı olsun hocam. Boşta 180 MB RAM kullanıyor az once 1440p bir video kasmadan izleyebildim. Windows 8.1 de oyun Lubuntu'da video günlük iş. Bulunmaz hint kumaşısınız.
Keşke direkt kurmasaydınız. Desteği bitmiş bir işletim sistemini kullanmanızı (özellikle Linux'ta) tavsiye etmem.
Keşke direkt kurmasaydınız. Desteği bitmiş bir işletim sistemini kullanmanızı (özellikle Linux'ta) tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.