Düşük sermayeyle nasıl bir iş yapılabilir?

Dropshipping dedikleri sisteme para lazım biz dropshippinge başlayacak kişilerden başlangıç olarak minimum 200bin TL para istiyoruz onlarda sipariş geldikçe bizden sipariş geçip gönderiyor. 10bin TL gibi bir parayla borsa kripto tarzı işler daha makul duruyor fakat parayı komple kaybetme riskinde var
Zaten kaybetme riskini göze alacağım hocam. Onu da göze almıyorsam zaten gider harcarım daha iyi.

Zaten 150-200TL'ye bile kurslar bulunuyor en fazla beğenmedim dersiniz bu devirde bir döner parası.
Öyleyse direkt başlayayım ders almaya😅 Çok bilgiden zarar gelmez sonuçta.

Zaten kaybetme riskini göze alacağım hocam. Onu da göze almıyorsam zaten gider harcarım daha iyi.

Borsada canın sıkılır. Kriptoya girecek isen nereden baksan 250 dolar yapıyor çok yeterli para. Baştan söyleyeyim kumar işi değil bu doğru haberi ve doğru zamanı kollaman gerek

Çevre lazım. Mesela kuzenim bizim köyde evcil hayvanlar için mama üreten biriyle tanıştı. Şimdi ondan aldığı mamaları pazarlıyor. Çok getirisi var mı yok. Ama günü kurtarmalık.

Çevre lazım. Mesela kuzenim bizim köyde evcil hayvanlar için mama üreten biriyle tanıştı. Şimdi ondan aldığı mamaları pazarlıyor. Çok getirisi var mı yok. Ama günü kurtarmalık.
Aslında yaşadığım yer küçük olduğundan çevrem geniş denebilir. Sizin dediğiniz gibi bende günü kurtarmalık bir şey arıyorum. 18 yaşındayım ve boş durmakta istemiyorum açıkçası. En azından geleceğim için bir tecrübe bile benim için çok şey ifade eder. Yurtdışı isteğim var ve Türkiye’de edindiğim tecrübeleri özellikle orada kullanmayı hedefliyorum.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Kriptoda da bilgim yeterli sayılır zaten.
borsada gün içi artı görüp al sat yaparak bilanço takibi ile şirketlerin hareketleri ile çok para kazanabilirsiniz. Ben şahsen bilanço haberi sonucu bir hisseye girdim. İsmini veremeyeceğim yasak olabilir. %60 Tavan serisi yakaladım.

5000 tl ile ne borsaya ne kripto tarafına bulaşmanı tavsiye etmem. Al sat işleri bu kadar düşük paralarla olmaz. Üstüne beklediğin gibi gitmezse günlerce belki haftalarca maliyetine gelmeyi bekleyebilirsin.Günlük kazanacağın para inan bana bu meblağ ile uğraşmaya değmez. Arkadaşın dediği gibi kurslara kayıt olabilirsin.

Dropshipping dedikleri iş sistemi tamamen palavra, eBay ve Amazon gibi büyük e-ticaret platformlarında dropshipping yasak ve dolayısıyla yasaklanmadan yapman neredeyse imkansız. Zamanında ben de eBay üzerinden yapıyordum ve bir gece ansızın suspect oldum, nedenini öğrenmek için defalarca kez destek kanalından irtibata geçtim ancak her seferinde sebebini söylemek yerine "şirket politikamıza uymuyorsunuz" diyorlardı. Uzun lafın kısası, o bütçeyi alangirli işler yerine en mantıklısı ya kendinize ya da borsaya harcayın derim. Yatırım tavsiyesi değildir ancak BİST şu an için alım fırsatı sunuyor, araştırıp kendinize çeşitli hisse ve fonlardan portföy oluşturmanız uzun vadede iyi kazandırabilir. Yalnız unutmayın ki, borsa işi araştırma, okuma ve takip emeği gerektirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı