Düşük sistem gereksinimli mobil oyun tavsiyesi

Barisdkmn

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
6.506
Makaleler
1
Çözümler
24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
1 hafta kafa dinlemek için ailem ile şehir dışına çıkacağız fakat akşamları yapabileceğimiz pek aktivite olmadığı için mobilden oyun oynayabilirim diye düşündüm. Acaba bildiğinizi az internet gerektiren ve sistem gereksinimleri düşük olan ücretsiz-ücretli mobil oyun öneriniz var mıdır? Bir de konuyla alakasız olarak Disney Plus'taki içerikleri indirmenin bir yolu var mı?
 
Bu arada yazdığınız oyunların çoğunu indirip deneyeceğim şimdiden teşekkürler.
 
Stardew Valley veya My Time At Portia.

Oynamamızı kesinlikle önerdiğim iki oyuna bakmalısınız. Hikaye bakımından benzeseler de Stardew Valley 2D ama hikayesi olsun, müzikleri olsun inanılmaz. Kendiniz deneyimleyin bence. My Time At Portia’da da babanızdan kalan eski bir eve, Portia adasına yerleşiyorsunuz ve inşaatçı oluyorsunuz. İkisini de denemelisiniz, uzun uzun saatler geçirebileceğiniz oyunlar.
 

Zamanında yeterince oynadım hocam :D Fakat arkadaş olmayınca zevk vermiyor.

Stardew Valley veya My Time At Portia.

Oynamamızı kesinlikle önerdiğim iki oyuna bakmalısınız. Hikaye bakımından benzeseler de Stardew Valley 2D ama hikayesi olsun, müzikleri olsun inanılmaz. Kendiniz deneyimleyin bence. My Time At Portia'da da babanızdan kalan eski bir eve, Portia adasına yerleşiyorsunuz ve inşaatçı oluyorsunuz. İkisini de denemelisiniz, uzun uzun saatler geçirebileceğiniz oyunlar.

Stardew Valley kütüphanemde vardı hocam hatırlattığınız iyi oldu.
 

Geri
Yukarı