just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #1 Düşük sistem için nasıl olmalı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #2 Dual boot Android tabanlı bir işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Android X86 olur, Bliss OS olur... Artı 0 Eksi
Dual boot Android tabanlı bir işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Android X86 olur, Bliss OS olur...
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #3 izmirkartali dedi: Dual boot Android tabanlı bir işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Android X86 olur, Bliss OS olur... Genişletmek için tıkla... Hem emülatör hem işletim sistemi mi? Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Dual boot Android tabanlı bir işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Android X86 olur, Bliss OS olur... Genişletmek için tıkla... Hem emülatör hem işletim sistemi mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #4 just chillin dedi: Hem emülatör hem işletim sistemi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece işletim sistemi... Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Hem emülatör hem işletim sistemi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece işletim sistemi...
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 9 Ağustos 2022 #5 just chillin dedi: Düşük sistem için nasıl olmalı? Genişletmek için tıkla... BlueStacks yerine GameLoop kullan PUBG için özel bir emulator zaten GameLoop optimizyasyonu daha iyi. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Düşük sistem için nasıl olmalı? Genişletmek için tıkla... BlueStacks yerine GameLoop kullan PUBG için özel bir emulator zaten GameLoop optimizyasyonu daha iyi.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #6 O bilgisayarda hiçbir emülatör ile verim alamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #7 izmirkartali dedi: Dual boot Genişletmek için tıkla... Dual boot derken hem Windows 10 hem android işletim sistemi mi kastınız? Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Dual boot Genişletmek için tıkla... Dual boot derken hem Windows 10 hem android işletim sistemi mi kastınız?
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 9 Ağustos 2022 #8 izmirkartali dedi: O bilgisayarda emülatör ile verim alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistemle aynı neredeyse GameLoop 75 90 aldırıyor ama PC'de iyi oynayamadıgım için telefona gectim. Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: O bilgisayarda emülatör ile verim alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistemle aynı neredeyse GameLoop 75 90 aldırıyor ama PC'de iyi oynayamadıgım için telefona gectim.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #9 uluhannnnnnnnnnn dedi: BlueStacks yerine GameLoop kullan PUBG için özel bir emulator zaten GameLoop optimizyasyonu daha iyi. Genişletmek için tıkla... İlk kullandığım oydu oyuna güncelleme geldikten sonra güncelleme yüklenmedi bir türlü ben de BlueStacks'e geçtim. Artı 0 Eksi
uluhannnnnnnnnnn dedi: BlueStacks yerine GameLoop kullan PUBG için özel bir emulator zaten GameLoop optimizyasyonu daha iyi. Genişletmek için tıkla... İlk kullandığım oydu oyuna güncelleme geldikten sonra güncelleme yüklenmedi bir türlü ben de BlueStacks'e geçtim.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #10 just chillin dedi: Dual boot derken hem Windows 10 hem android işletim sistemi mi kastınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows lazımsa dual boot yapın. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Dual boot derken hem Windows 10 hem android işletim sistemi mi kastınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows lazımsa dual boot yapın.