just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #1 Düşük sistem için nasıl olmalı?
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 9 Ağustos 2022 #11 just chillin dedi: İlk kullandığım oydu oyuna güncelleme geldikten sonra güncelleme yüklenmedi bir türlü ben de BlueStacks'e geçtim. Genişletmek için tıkla... Arada oluyor gameloop en son güncelleme alan yer. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: İlk kullandığım oydu oyuna güncelleme geldikten sonra güncelleme yüklenmedi bir türlü ben de BlueStacks'e geçtim. Genişletmek için tıkla... Arada oluyor gameloop en son güncelleme alan yer.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #12 Yani Windows kullanmaya ihtiyacınız var mı yok mu? Android tabanlı işletim sistemi ile internet, film, dizi vs ihtiyaçlar karşılanır zaten. O yüzden Windows lazım mı diye soruyorum. Şart değilse silip sadece Android de kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yani Windows kullanmaya ihtiyacınız var mı yok mu? Android tabanlı işletim sistemi ile internet, film, dizi vs ihtiyaçlar karşılanır zaten. O yüzden Windows lazım mı diye soruyorum. Şart değilse silip sadece Android de kullanabilirsiniz.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #13 izmirkartali dedi: Yani Windows kullanmaya ihtiyacınız var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows'un da kalması taraftarıyım. uluhannnnnnnnnnn dedi: en son güncelleme alan yer. Genişletmek için tıkla... Nası yani? Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Yani Windows kullanmaya ihtiyacınız var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows'un da kalması taraftarıyım. uluhannnnnnnnnnn dedi: en son güncelleme alan yer. Genişletmek için tıkla... Nası yani?
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 9 Ağustos 2022 #14 just chillin dedi: Windows'un da kalması taraftarıyım. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... En son güncelleme optimisazyon için GameLoop alıyor BlueStacks daha duz optimizyasyon sorunları fazla oluyor. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Windows'un da kalması taraftarıyım. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... En son güncelleme optimisazyon için GameLoop alıyor BlueStacks daha duz optimizyasyon sorunları fazla oluyor.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #15 uluhannnnnnnnnnn dedi: En son güncelleme optimisazyon için GameLoop alıyor Genişletmek için tıkla... En sondan kastınız en yeni değil mi? Aslında benim konuyu açarkenki kastım şu kısımlardı : Son düzenleme: 9 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
uluhannnnnnnnnnn dedi: En son güncelleme optimisazyon için GameLoop alıyor Genişletmek için tıkla... En sondan kastınız en yeni değil mi? Aslında benim konuyu açarkenki kastım şu kısımlardı :
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 9 Ağustos 2022 #16 OnePlus dışı var mı telefon modeli olarak. Artı 0 Eksi
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2022 #17 uluhannnnnnnnnnn dedi: OnePlus dışı var mı telefon modeli olarak. Genişletmek için tıkla... OnePlus 5, OnePlus 8T, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5g, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5g, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia XZ var. Artı 0 Eksi
uluhannnnnnnnnnn dedi: OnePlus dışı var mı telefon modeli olarak. Genişletmek için tıkla... OnePlus 5, OnePlus 8T, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5g, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5g, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia XZ var.
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 10 Ağustos 2022 #18 just chillin dedi: OnePlus 5, OnePlus 8t, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia xz var. Genişletmek için tıkla... Hocam S21'yi seçin. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: OnePlus 5, OnePlus 8t, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia xz var. Genişletmek için tıkla... Hocam S21'yi seçin.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 10 Ağustos 2022 #19 uluhannnnnnnnnnn dedi: Hocam S21'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Geri kalan ayarlar iyi mi peki? just chillin dedi: OnePlus 5, OnePlus 8T, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5g, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5g, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia XZ var. Genişletmek için tıkla... Bir de Asus ROG 2, Google Pixel 2XL, LG v30 varmış. Bunlar etkin modelin üstünde olduğundan yeni fark ettim. Son düzenleme: 10 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
uluhannnnnnnnnnn dedi: Hocam S21'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Geri kalan ayarlar iyi mi peki? just chillin dedi: OnePlus 5, OnePlus 8T, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A90 5g, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5g, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S8 Plus, Xperia XZ var. Genişletmek için tıkla... Bir de Asus ROG 2, Google Pixel 2XL, LG v30 varmış. Bunlar etkin modelin üstünde olduğundan yeni fark ettim.
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 10 Ağustos 2022 #20 Hocam şu an o listede S21 ile yarısabilecek tek bir model var oda ASUS ROG 2 ama S21 daha iyi işlemci olsun Android olsun. Artı 0 Eksi
Hocam şu an o listede S21 ile yarısabilecek tek bir model var oda ASUS ROG 2 ama S21 daha iyi işlemci olsun Android olsun.