deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #61 Sanmıyorum, direkt reset atması başka bir nedenden kaynaklı. Live USB üzerinde daha diske yazmadan resetliyor çünkü.
Sanmıyorum, direkt reset atması başka bir nedenden kaynaklı. Live USB üzerinde daha diske yazmadan resetliyor çünkü.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #62 deleted dedi: Sanmıyorum, direkt reset atması başka bir nedenden kaynaklı. Live USB üzerinde daha diske yazmadan resetliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an daha önce ayırdığım diski birleştiriyorum. Daha sonra tamamen sıfırlayacağım hiçbir şey kurulamaz ise geri Win 7 atarım.
deleted dedi: Sanmıyorum, direkt reset atması başka bir nedenden kaynaklı. Live USB üzerinde daha diske yazmadan resetliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an daha önce ayırdığım diski birleştiriyorum. Daha sonra tamamen sıfırlayacağım hiçbir şey kurulamaz ise geri Win 7 atarım.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #63 Pekala, ayrı bir Win7 diski elinizde bulunsun. Ubuntu kurarken GRUB’dan “Try Ubuntu” diyip, içeriden kurulum yapıyorsunuz değil mi?
Pekala, ayrı bir Win7 diski elinizde bulunsun. Ubuntu kurarken GRUB’dan “Try Ubuntu” diyip, içeriden kurulum yapıyorsunuz değil mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #64 Try Ubuntu seçeneği çıkmamıştı galiba. Tekrar bakayım.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #65 Öyle kurulum daha kolay, aşamaları da izleyebiliyorsunuz Bir de öyle deneyin.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #66 Galiba yanlışlıkla iyi birşey yaptım. Ubuntu seçeneğinin bir altındaki seçenekten parantez içinde Recovery mod yazana bastım ve bazı şeylerden sonra açıldı.
Galiba yanlışlıkla iyi birşey yaptım. Ubuntu seçeneğinin bir altındaki seçenekten parantez içinde Recovery mod yazana bastım ve bazı şeylerden sonra açıldı.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #67 Recovery mode’u hiç kullanmadım, bilemiyorum Try Ubuntu daha iyi bir seçenek olur.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #68 Şu anda vaziyet böyle hocam Bu arada kaynak kullanımına nasıl bakabilirim?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #69 Uygulamalar üzerinde Görev Yöneticisi olacaktır, XFCE oturumunda adını tam hatırlayamıyorum. Biraz da tema ayarladıkmı tamamdır
Uygulamalar üzerinde Görev Yöneticisi olacaktır, XFCE oturumunda adını tam hatırlayamıyorum. Biraz da tema ayarladıkmı tamamdır
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Şubat 2020 #70 Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 499228 Şu anda vaziyet böyle hocam Bu arada kaynak kullanımına nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Görev yöneticisi olmalı üstteki mesajda denildiği gibi. Umarım memnun kalırsınız gayet hoş ve stabil bir sistemdir. Linux dağıtımları cidden çok hoşlar. Kullanınca insan ayrı seviyor ama Windows ise alışılmışlık olduğundan ve bazı programlar için terk etmiyor insan.
Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 499228 Şu anda vaziyet böyle hocam Bu arada kaynak kullanımına nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Görev yöneticisi olmalı üstteki mesajda denildiği gibi. Umarım memnun kalırsınız gayet hoş ve stabil bir sistemdir. Linux dağıtımları cidden çok hoşlar. Kullanınca insan ayrı seviyor ama Windows ise alışılmışlık olduğundan ve bazı programlar için terk etmiyor insan.