Düşük sistemde Ubuntu kullanmak mantıklı mı?

İsterseniz sağdaki paneli kaldırın, soldakini de üste alın. Plank paketini kurarsanız altta macOS benzeri bir dock geliyor, görüntüsü gerçekten harika oluyor.
Alta zaten kısayol ve uygulama atamayı düşünüyordum bunlara ek olarak.

Ama bence böyle de güzel özellikle hazır duvar kağıtları.
Win 10 tokatlar bu hâliyle bile 😁

Dediğinize bir bakayım.

Hocam özendim ben de masaüstü ortamımı XFCE olarak değiştirdim :)
Ekran görüntüsü_2020-02-11_13-05-26.png

Son vaziyet bu hocam ben gayet beğendim ve memnunum.
Halletmem gereken sadece Teamspeak 3.1.10 ve ya daha öncesi bir sürüm kurabilmek.

Hocam merhaba, artık Ubuntu kurmuşsunuz ancak farklı bir işletim sistemine geçmeyi düşünürseniz, Linux Mint'i öneririm hele ki linux terminale pek hakim değilseniz. Arayüz olarak windows'a benziyor ve istikrarlı bir işletim sistemi.

Hocam merhaba, artık Ubuntu kurmuşsunuz ancak farklı bir işletim sistemine geçmeyi düşünürseniz, Linux Mint'i öneririm hele ki linux terminale pek hakim değilseniz. Arayüz olarak windows'a benziyor ve istikrarlı bir işletim sistemi.
Terminale alışmaya başladım diyebilirim.

Ben daha uzun süre Linux ve varyantlarını kullanacağım gibi duruyor o yüzden dediğinize de bakabilirim ancak Xubuntu ve Lubuntu önceliği vermenin sebebi çok düşük RAM'e sahip olmam.

Bu arada lütfen bana artık Windows tasarımı demeyin 😁
Yukarıda attığım tasarımı yapabiliyor iken Windows tasarımı benim için bitmiştir :)

Bu arada Çin'den aldığım 5TL'lik WiFi adaptörünü Win 7 üzerinde tanıtırken 40 takla atmıştım Xubuntu direkt tanıdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı