İsterseniz sağdaki paneli kaldırın, soldakini de üste alın. Plank paketini kurarsanız altta macOS benzeri bir dock geliyor, görüntüsü gerçekten harika oluyor.
İsterseniz sağdaki paneli kaldırın, soldakini de üste alın. Plank paketini kurarsanız altta macOS benzeri bir dock geliyor, görüntüsü gerçekten harika oluyor.
Hocam merhaba, artık Ubuntu kurmuşsunuz ancak farklı bir işletim sistemine geçmeyi düşünürseniz, Linux Mint'i öneririm hele ki linux terminale pek hakim değilseniz. Arayüz olarak windows'a benziyor ve istikrarlı bir işletim sistemi.
Hocam merhaba, artık Ubuntu kurmuşsunuz ancak farklı bir işletim sistemine geçmeyi düşünürseniz, Linux Mint'i öneririm hele ki linux terminale pek hakim değilseniz. Arayüz olarak windows'a benziyor ve istikrarlı bir işletim sistemi.
Ben daha uzun süre Linux ve varyantlarını kullanacağım gibi duruyor o yüzden dediğinize de bakabilirim ancak Xubuntu ve Lubuntu önceliği vermenin sebebi çok düşük RAM'e sahip olmam.
Bu arada lütfen bana artık Windows tasarımı demeyin
Yukarıda attığım tasarımı yapabiliyor iken Windows tasarımı benim için bitmiştir
Bu arada Çin'den aldığım 5TL'lik WiFi adaptörünü Win 7 üzerinde tanıtırken 40 takla atmıştım Xubuntu direkt tanıdı.