Düşük sisteme hikayeli oyun önerisi

Alihan2009

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle dalga geçmeyin PC Trendyol PC.
  • i5-3470
  • GT 740.
  • 512 SSD.
  • Windows 10.
Bunlara göre hikayeli oyun tavsiye ederseniz sevinirim. Multi oynanıyorsa daha güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dirt 3 olabilir.
New Vegas oynayailirsin.
Mafia 1 2 olur.
Half-Life 1 2 olur.
GTA SA 4 5 olur.
BioShock oynayabilirsin.
Mass efect 2 olur.
Halo: Reach olur.
Metro 2033 olur.
Daha da eklenebilir.
i5 5300U ve HD5500 da bu oyunların hepsi ya da çoğunu oynanıyor.
Senin PC rahat açar.

Optimize etse bile Max ne yapabilecek ki yani, o optimize dediğiniz şeyler daha çok işletim sistemini bozuyor farkında değilsiniz.

Benim PC dediğim gibi adamınkinden daha kötü ve bu oyunları 768p Low'da 20-30 FPS açıyor.
GPU ve CPU'su benden daha iyi yani her oyunda rahat 30 FPS alır.

Optimize etse bile Max ne yapabilecek ki yani, o optimize dediğiniz şeyler daha çok işletim sistemini bozuyor farkında değilsiniz.
Ve hayır düzgünce yapılan optimizasyon sistemi çok rahatlatır.

Benim PC dediğim gibi adamınkinden daha kötü ve bu oyunları 768p Low'da 20-30 FPS açıyor.

768p zaten piksel piksel gözüküyor, ne bileyim böyle uğraşmak varken gidip 1-2 ay bir yerlerde çalışsa adamakıllı 1080p Ultra açacak sistem toplar.

Ve hayır düzgünce yapılan optimizasyon sistemi çok rahatlatır.

Eski bilgisayarda bende yaptım optimizasyon, 2. güne bilgisayar açılmadı bile. Sonra öğrendim Windows EFI dosyalarını bozuyor o optimizasyon için kullandığınız programlar.

768p zaten piksel piksel gözüküyor, ne bileyim böyle uğraşmak varken gidip 1-2 ay bir yerlerde çalışsa adamakıllı 1080p Ultra açacak sistem toplar.
Adam elindeki sistemle oynamak istiyor ben de cevap verdim yani alabilir ama şu andaki sistemiyle idare etmek istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı