Düşük sistemli Linux dağıtımı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 60FPS video izleyebilecegim bir Linux dağıtımı ariyorum. Steam hesabımda CoD MW serisi var The Walking Dead falan oynuyorun ve bu oyunları linuxtada oynayabilecegimi ögrendim. Ricam düşük RAM kullanımı olan bir Linux dağıtımı önerir misiniz?

Sistem:
ATI Radeon HD 3450.
AMD Athlon X2 64 Dual Core 2.41GHz
4 GB RAM.

Linux Mint Xfce, Xubuntu veya Linux Mint Cinnamon.

Eskiden arkadaşım olan birisi 2 GB RAM ve E7500 işlemci ile Linux Mint kullanıyordu, hiç sıkıntı yaşamadığını söylemişti. Deneyebilirsiniz isterseniz. Ayrıca Allah sizi HD 3450 ekran kartından kurtarsın. Bende kullandım daha önce, berbat bir kart.

Eskiden arkadaşım olan birisi 2 GB RAM ve E7500 işlemci ile Linux Mint kullanıyordu ve hiç sıkıntı yaşamadığını söylemişti. Deneyebilirsiniz isterseniz. Ayrıca Allah sizi HD 3450 ekran kartından kurtarsın. Bende kullandım daha önce, berbat bir kart.

Evet en yakın zamanda değiştireceğim okul harçlıklarından biriktiriyorum yeni başladım 35 TL var şu an hadi hayırlısı 😃.Bakıyorum hemen teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet en yakın zamanda değiştireceğim okul harçlıklarından biriktiriyorum yeni başladım 35 TL var şu an hadi hayırlısı 😃.

İnanmak başarmanın yarısıdır. Siz bitirmişsiniz bile 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı