Düşük sistemli oyunları 60 FPS üstü oynatacak bir bilgisayar kaç TL tutar?

Sıfır için 3000G filan aşırı saçma tavsiyeler.

Ben bilgisayarı bir ya da 2 yıl sonra almayı düşünüyorum o zamana kadar bilgisayar parçaları zamlanırsa bu bilgisayar ne kadar tutar tahminen?

Videoda minecraft, gmod ve benim dediğim oyunların performansını göstermemiş benim söylediğim oyunlarda kaç FPS verir tahminen?
Bilgisayarı iki yıl sonra alacaksanız niye şimdi konu açtınız hocam?

2 sene sonra alacağınız bir bilgisayarın, ne kadar tutacağını mı tahmin etmemi istiyorsunuz?

Yok ilk sorduğum soruya cevap verebilir misiniz?

Bilgisayarı iki yıl sonra alacaksanız niye şimdi konu açtınız hocam?

Bilgisayarı iki yıl sonra alacağım dedim çünkü bilgisayar için para biriktiriyorum şimdi açtığım konu oynamak istediğim oyunlarda yüksek FPS verecek bir bilgisayarın şu an ne kadar tutacağını sormak içindi.

@TheAny ilk sorduğum soruya cevap verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Yok ilk sorduğum soruya cevap verebilir misiniz?

Bilgisayarı iki yıl sonra alacağım dedim çünkü bilgisayar için para biriktiriyorum şimdi açtığım konu oynamak istediğim oyunlarda yüksek FPS verecek bir bilgisayarın şu an ne kadar tutacağını sormak içindi.

Sıfır için 3000G filan aşırı saçma tavsiyeler.
Bu mesajdaki gibi bir sistem önerirdim muhtemelen bu sistemde hemen hemen 7k civarlarında.

@Samet07 siz nasıl bir sistem önerirdiniz?

Bana kalırsa 0 hazır sistem almanızı öneririm insternetten bakabilirsiniz hangi oyunlarda kaç FPS alıcagınızını, ben 6.000 TL'ye R5 1600 GTX 1650'li sistem almıştım düşük oyunlarda degil yeni oyunlarda bile tatmin ediyor Valorant'ta ortalama 190-240 FPS arası alıyorum. 2. el de bulabilirsiniz böyle bir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı