Düşük TYT netleri nasıl düzeltilir?

Ben 71 yaptım, Türkçede batırmışım. Sizde gayet iyi yapmışsınız hocam durmak yok yola devam :)

Siz iyisiniz ya.

Benim netler şöyle;

Türkçe: 35 doğru, 5 yanlış.
Sosyal: 16 doğru, 4 yanlış.
Matematik: 9 doğru, 3 yanlış.
Fen: 5 doğru, 2 yanlış.

Sosyal olmadı bu sefer full bile çekebilecekken saçma sapan yanlışlar yaptım.

Siz iyisiniz ya.

Benim netler şöyle;

Türkçe: 35 doğru, 5 yanlış.
Sosyal: 16 doğru, 4 yanlış.
Matematik: 9 doğru, 3 yanlış.
Fen: 5 doğru, 2 yanlış.

Sosyal olmadı bu sefer full bile çekebilecekken saçma sapan yanlışlar yaptım.

Ben Türkçede 22 yapmışım, rezalet. Normal yaptığım gibi yapsaydım yine 80 barajını aşıyordum ama olmadı maalesef.

Herkes bu denemede saçma sapan yanlışlar yapmış, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Matematikte zordu bu arada, 8 net yaptıysanız yine iyi yapmışsınız.

@sanes
Hocam, bir şey soracağım. Bu zamana kadar adam gibi çalışmadığım doğrudur 😊 ama şimdi biraz toparlıyorum gibi. Öncelikle Apotemi paragraf kitabını bitirdim. Ayrıca elimde 345 ve matematiğin ilacı kitapları vardı; onlardan problemleri bitirmeye yaklaştım. İlk 12 konuda da eksiklerimi kapatmaya başladım, ufak ufak net artışı geldi.

Ancak kasım ayında ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde kuzenimin verdiği paylaşım yayınları'nın TYT matematik soru bankası var. İlk 12 konuyu ondan bir tur bitireyim diyorum. Elimde kimya kitabı olmadığı için kimya çalışmaya başlamamıştım; 345 kimya almayı düşünüyorum. Biyolojide ise kendim not alarak çalışırken çok zaman kaybı yaşıyorum. Bu yüzden betül biyoloji ders notu kitabını almayı planlıyorum. Ayrıca Acil'in problemler fasikülünü de alacağım ama kasım sonuna kadar bitirebileceğimden emin değilim. O kadar vaktim olmuyor. Bir haftalık tatilde çalışma süremi 10 saate kadar çıkarmaya çalışacağım. Bunlara rağmen geometriye daha başlamadım. Sizce ne yapmam gerek?

Zaten artık çalışma süremi arttırmaya çalışıyorum.

@sanes
Hocam, bir şey soracağım. Bu zamana kadar adam gibi çalışmadığım doğrudur 😊 ama şimdi biraz toparlıyorum gibi. Öncelikle Apotemi paragraf kitabını bitirdim. Ayrıca elimde 345 ve matematiğin ilacı kitapları vardı; onlardan problemleri bitirmeye yaklaştım. İlk 12 konuda da eksiklerimi kapatmaya başladım, ufak ufak net artışı geldi.

Ancak kasım ayında ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde kuzenimin verdiği paylaşım yayınları'nın TYT matematik soru bankası var. İlk 12 konuyu ondan bir tur bitireyim diyorum. Elimde kimya kitabı olmadığı için kimya çalışmaya başlamamıştım; 345 kimya almayı düşünüyorum. Biyolojide ise kendim not alarak çalışırken çok zaman kaybı yaşıyorum. Bu yüzden betül biyoloji ders notu kitabını almayı planlıyorum. Ayrıca Acil'in problemler fasikülünü de alacağım ama kasım sonuna kadar bitirebileceğimden emin değilim. O kadar vaktim olmuyor. Bir haftalık tatilde çalışma süremi 10 saate kadar çıkarmaya çalışacağım. Bunlara rağmen geometriye daha başlamadım. Sizce ne yapmam gerek?

Zaten artık çalışma süremi arttırmaya çalışıyorum.

Matematik ve Türkçede çok iyi kaynaklarınız, onlardan devam edin.

TYT Matematikte 345 üstüne tur atmak istiyorsanız daha iyi yayınlara bakın derim, Orijinal-3D-Barış-Karekök gibi ama onlara da bakmayın bence şu an. Konuları bitirin, fonksiyonun sonuna kadar bitirin ve AYT'de başlayın bu kasım ayında.

Kimya için daha almadıysanız bence Miray veya Aydın alın, çok mükemmel kaynaklardır. Veya Orbital de bakabilirsiniz. 345 de olabilir aslında, bu saydıklarımdan hangisi uygunsa onu alın.

Biyoloji için betül hocanın not kitabı mantıklı, bende onu aldım sıfırdan başlayacağım.

Problemler için acil yerine bence Bilgi Sarmal alın, taş gibi kitaptır bende bitirdim onu ve geliştiğimi hissediyordum.

Geometri için de daha geç değil, başlayabilirsiniz. Kenan Kara kampını takip edebilirsiniz kitabıyla birlikte.

Bu aylar genellikle öğrencilerin kırıldığı, bıraktığı aylar. Sizin öyle yapmak yerine gaza basmak istemeniz çok güzel. Aniden yüklenmeyin dağılırsınız, yavaş yavaş artacak zaten akışına bırakın sıkmayın kendinizi.

Onun dışında konularınızı hızla bitirmeye odaklanın matematikten, tabii ki de oturtarak. AYT Matematiğe de başlayın fonksiyon biter bitmez. Çok faydasını görürsünüz.

TYT matematikte 345 üstüne tur atmak istiyorsanız daha iyi yayınlara bakın derim, orijinal-3D-barış-karekök gibi ama onlara da bakmayın bence şu an. Konuları bitirin, fonksiyonun sonuna kadar bitirin ve AYT'de başlayın bu kasım ayında.

Zaten yayın evine bende pek güven duymamıştım adını duymadığımdan.
AYT'ye aralıkta başlarım diyordum da geç mi olur?
Bu arada yeni bir paragraf kaynağına gerek var mıdır alırsam limit kronometre alacağım.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bu arada çünkü çevremde danışacak kimse yok.

Zaten yayın evine bende pek güven duymamıştım adını duymadığımdan.
AYT'ye aralıkta başlarım diyordum da geç mi olur?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bu arada çünkü çevremde danışacak kimse yok.

Olmaz hocam ama ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur ama önce matematikte fonksiyona kadar bitirmeniz gerek.

Ne demek hocam rica ederim, aktif olduğum her zaman yardım etmek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı