Düşük Upload Sorunu

AnarchyZone

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bağlattığım internetimde 50 Mbit indirme hızım şu anda 46-47 arası değişiyor ama hat değerlerimde upload 4000 gözükmesine rağmen 1.9-2 arası değişmekte. Acaba bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, burda herhangi bir sıkıntı yok, 50mbit download 5mbit upload olur, genel olarak 4 ile 6 arasında dalgalanır zaman zaman. Sizin nasıl birşey bekliyorsunuz ben sorunuzu anlamadım mı acaba ?

Merhabalar, burda herhangi bir sıkıntı yok, 50mbit download 5mbit upload olur, genel olarak 4 ile 6 arasında dalgalanır zaman zaman. Sizin nasıl birşey bekliyorsunuz ben sorunuzu anlamadım mı acaba ?

sorunum abi benim bu hat değerleriyle 2 mbit upload almam normal mi ? Bana denilen 4 upload ama benim aldığım 2

Ttnet hipernet kullanıyorum, benzer hat değerlerim var ve upload hızımı müşteri hizmetlerini arayarak hiç bir şekilde arttıramadım. Ne yapsam 2 mbps alıyorum. En son çare ilçemdeki ttnet binasına gidip konuşacağım. Eğer çözüm sağlarsanız iletişime geçelim hocam bayadır uğraşıyorum bu konuda.

Bende hocam. 4 dediler 2 veriyorlar. Sırf daha yüksek kalite yayın açabilmek adına 4 upload veren paketlerini aldım fakat hala düzeltemediler böyle olacağını bilseydim daha düşük paket alırdım.

Bende hocam. 4 dediler 2 veriyorlar. Sırf daha yüksek kalite yayın açabilmek adına 4 upload veren paketlerini aldım fakat hala düzeltemediler böyle olacağını bilseydim daha düşük paket alırdım.
4 derler ama 4 upload size direkt olarak gelmez 2-3 arası geliyorsa normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…