Düşük UserBenchmark Sonuçları

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
1 ay önce yaptığım UserBenchmark testlerinde şu şekilde sonuçlar alırken Asus H170M-PLUS Performance Results - UserBenchmark şu anda aldığım sonuç Asus H170M-PLUS Performance Results - UserBenchmark bu. Virüs taraması yaptım herhangi bir program kurmadım performans düşürecek neredeyse hiçbir değişiklik yapmadım, sistemimde ve oyunlarda da gözle görülür bir performans düşüklüğü var. Sizce neden böyle olmuş olabilir ekran kartında bir sorun mu var?

Monitörüm 1080p 60 Hz'di onu 1080p 144 Hz ile değiştirdim yaptığım tek değişiklik bu.
Bir fikri olan yok mudur arkadaşlar ?

1 ay önce yaptığım userbenchmark testlerinde şu şekilde sonuçlar alırken Asus H170M-PLUS Performance Results - UserBenchmark şu anda aldığım sonuç Asus H170M-PLUS Performance Results - UserBenchmark bu. Virüs taraması yaptım herhangi bir program kurmadım performans düşürecek neredeyse hiçbir değişiklik yapmadım, sistemimde ve oyunlarda da gözle görülür bir performans düşüklüğü var. Sizce neden böyle olmuş olabilir ekran kartında bir sorun mu var?

Monitörüm 1080p 60 Hz'di onu 1080p 144 Hz ile değiştirdim yaptığım tek değişiklik bu.
Bir fikri olan yok mudur arkadaşlar?

Konu biraz eski ama halen daha cevap arıyor cevabını ben biliyor olabilirim. Bende eskiden monitörüm olmadığı zaman oyunlarda FPS yüksek idi. Fakat monitör bağladıktan sonra sistem dengesizlik yaratmaya başladı ben çözümü "Free Sync" açarak sistemi rahatlattım. "Display Port" kablosuna ihtiyacınız var. Sistem otomatik olarak monitöre alışacaktır. Ve ayrıca yasaklı bir sitenin konusu nasıl açılıyor anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı