Düşük Wi-Fi hızı

Kcyn

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. İnternete bağlantımda problem yaşıyorum. Kablo ile bağlıyken 50Mbps alabilrken Wi-Fi geçince 20 30 saniyede bir 2Mbps düşüyor ve kesilme oluyor yenilenmiyor hiçbir şey. Bir 20 saniye sonra yine normal hale gelip tekrar 20 saniyeye bozuluyor. Türk Telekom modemini kullanıyorum modem mi değiştirmem gerek? Ne yapabilirim?

2.4GHz ile bağlanıyor iseniz etraftaki Bluetooth cihazları ile kesişiyor olabilir. Aradaki engelleri kaldırmaya çalışarak da sorunu gidermeye çalışabilirsiniz. Ağ yoğunluğunu (bağlı cihaz sayısını) düşürebilirseniz bu da hızınızı arttırır. Ama bağlantı kesilme probleminiz altyapı kaynaklı değil ise muhtemelen Bluetooth cihazları ile kesişmeden kaynaklıdır ben de yaşıyorum.

İyi akşamlar. İnternete bağlantımda problem yaşıyorum. Kablo ile bağlıyken 50Mbps alabilrken Wi-Fi geçince 20 30 saniyede bir 2Mbps düşüyor ve kesilme oluyor yenilenmiyor hiçbir şey. Bir 20 saniye sonra yine normal hale gelip tekrar 20 saniyeye bozuluyor. Türk Telekom modemini kullanıyorum modem mi değiştirmem gerek? Ne yapabilirim?

Başka bir cihazda aynı modemi deneyin kopma onda da oluyorsa modem kaynaklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı