Düşük yazılı notlarımı nasıl düzeltirim?

Nykspo

Kilopat
Arkadaşlar ben 11.sınıftayım. Nakille yeni okula geçtim, ilk yazılıları yeni okulda olduk. Sınıfın eskileri 90-80-95 alırken ben 55-35-65 alıyorum. Geçtiğim okul zamanında sbs puanımın 3 puan üstüydü. Nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz? 35'i kimyadan aldım. Gerçekten baya üzdü beni nasıl düzeltebilirim geçen senede 52 ortalamayla geçtim kimyayı. Kimya, Fizik ve Matematik için hangi kaynakları almalıyım? Bu arada sayısalım ve dershaneye gidiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan link vermem yanlış olabilir onun için internet üzerinden ders çalışma siteleri işine yarayabilir. Ben şahsen gittim dershanenin internet sitesinden hangi dersi istiyorsam video olarak ders çalışıyorum, tavsiye ederim.

İnternet üzerinden ders çalış. Eksik konuları tamamla. Test çöz. Hocaların tarzına uymaya çalış. Yeni okula geçtiğin için olabilir. Dershanede etüt falan almaya çalış. Sürekli tekrar et.

FEM yayınları öneririm. Ayrıca FEM dershanesine giden bir arkadaşın var ise internetten dersleri izleyebileceği bir sistem var. TEKNOFEM onun üyeliği ile girebilirsin. Örnek soru çözümleri var onlara bak.

Arkadaşım, oturup adam gibi günlük düzenli çalışırsan başarının gelmemesi zaten imkansız. Bence dershane felan çalışmadıkça boş işler, kitap konusunda hangi kitaptan anlıyorsan, durumuna göre, başarına göre olan kitaplara bak.

Ben günlük çalışamıyorum bunun yapamıyorum çalışıyorum ama düzensiz çalışıyorum günlük çalışmayı nasıl sağlayabilirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı