Düşük yazma ve okuma hızının bilgisayarda oluşturabileceği bir zarar var mıdır?

Bilgisayar hızlıysa Windows SSD'ye kuruludur. HDD ise düşük okuma yazma hızı olandır. Hiçbir zararı olmaz belge aktarırken yavaş aktarır veya bazı oyunlarda doku yüklenmesi sorunu olur o kadar.

SSD'ye kurulu Windows. Aslında yavaş olmaması gerek ama SU630 kullanıyorum ne yazık ki.
Garantisi var ama yollasam bile düzeleceğini sanmıyorum. CS, LoL, Valorant oynuyorum ne kadar geç açılabilir ki :)

SSD'ye kurulu Windows. Aslında yavaş olmaması gerek ama SU630 kullanıyorum ne yazık ki.
Garantisi var ama yollasam bile düzeleceğini sanmıyorum. CS, LoL, Valorant oynuyorum ne kadar geç açılabilir ki :)

Online oyunlarda mesela Valorant için herkesin bilgisayarı aynı anda açılır, ona göre ayarlanır pingten dolayı. CS de biraz fark edebilir ama çok uzun olmaz yani. Yeni nesil oyunlarda SSD daha çok fark yaratıyor. Ben de mesela 250 SSD sadece Windows ve birkaç şey için 1 TB HDD oyunlar için var. O da yavaş ama yetiyor.

Online oyunlarda mesela Valorant için herkesin bilgisayarı aynı anda açılır, ona göre ayarlanır pingten dolayı. CS de biraz fark edebilir ama çok uzun olmaz yani. Yeni nesil oyunlarda SSD daha çok fark yaratıyor. Ben de mesela 250 SSD sadece Windows ve birkaç şey için 1 TB HDD oyunlar için var. O da yavaş ama yetiyor.

Yani söylediğim oyunlarda aynı anda giriyor herkeste, hatta ben daha erken bile giriyorum CS de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı