Uyar. 20+4 olması 20 pinli eski anakartlara da uyumlu olması için. Daha doğrusu eski anakartların 20 pin soketinden sonra 4 pin daha ilave edildi ve öyle kaldı sistem. Bu yüzden tam tersi de diyebiliriz. Tek parça 24 pin olarak çıkarsalar yeridir ama standartlar kolay kolay değişmiyor.
Uyar. 20+4 olması 20 pinli eski anakartlara da uyumlu olması için. Daha doğrusu eski anakartların 20 pin soketinden sonra 4 pin daha ilave edildi ve öyle kaldı sistem. Bu yüzden tam tersi de diyebiliriz. Tek parça 24 pin olarak çıkarsalar yeridir ama standartlar kolay kolay değişmiyor.
Be quiet! genel olarak yabancı ülkelerde iyi bilinen bir marka. Her modeli değil elbette. İç yapısını uzaktan bilemem, çok aşina değilim bu markaya. Çıkış gücü etikete göre 12V kanalında 360W. Muhtemelen ihtiyacınız olandan fazlasıdır. VS450 ise kağıt üstünde daha iyi görünüyor ama kalite ve kronik sorun konusunda ne durumda hiç bilemiyorum. Risk alıp ikisinden birini seçerdim muhtemelen. Hatta biraz da meraktan Be quiet! tercih edebilirdim.