MriSyrlex
Hectopat
Selam gençler saçlarım çok düz ince telli şekil almıyor perma yaptırmayı düşünüyorum. Saçlar dalgalı-perma karışımı bir şeye dönüşür mü acaba?
Bu permanın birçok şekli var diye biliyorum. Afro tarzı aşırı kıvırcık, hafiften kıvırcık falan filan diye. Kuaförüne gösterirsin istediğin şekli. Benim yanlar kademeli üst hafif kıvırcık şekilde. Ama bu işlemden sonra krem, köpük vesaire gerekiyor yoksa şekil almıyor saç.
Ayrıca gitmişken parayı serp git malzemesini kaliteli seçen birisine yaptır. Benim gibi gidip mahalle berberine yaptırırsan pişman olabilirsin.
Olur olur permanın amacı o zaten aga. Bakımı iyi olmalı ama haberin olsun.Bizimkiler şekilden ne anlar ustaben çok düz diye rahatsızım vallahi eğer dalgalı veya kıvırcık olacaksa saçlar ne kadar olsa da veririm.
Olur olur permanın amacı o zaten aga. Bakımı iyi olmalı ama haberin olsun.
Düz olması lazım. Uzadıkça alt düz üst kıvırcık gibi bir şey oluyor.Aga peki diyelim saç bayağı uzadı ben kesmeyi düşünüyorum saçı kısalttıktan sonra düz mü çıkar yoksa kıvırcık mı?
Düz olması lazım. Uzadıkça alt düz üst kıvırcık gibi bir şey oluyor.
Perma yaptırırsan perma yaptırdığın kısımları kesmen saçma olur tabii. Düz olan yerleri kestirirsin. Mesela saçın sadece üstünü perma yaptır yanları yaptırma.O zaman uzun bir süre saçımı kesmemek zorunda mı kalacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.