Discord'dan moderatörlük yaparak para kazanmak

Merhaba. Kısa süreli bilgisayar başında geçirerek abartı olmadan para kazanma yollarına bakarken Discord'da moderatörlük yaparak para kazanma diye bir şey duydum. Fakat hem nasıl yapılacağını hem de hangi sunuculara nasıl moderatör olarak gireceğim bilmiyorum. Nasıl yaparım?

Benden tavsiye:

Hiçbir zaman öncesinde realden tanımadığın bir ınfluencer'ın, YouTuber'ın, yayıncının gibi gibi sunucularında, yayınlarında, videolarında moderasyon rolü üstlenme. Yıllarca emek verirsin ancak karşılığını hiçbir zaman alamazsın. Hele bir de Discord üzerinden tanışmak? Allah korusun.

Boş iş. Zamanında bir towny sunucusunda DC moderatörüydüm gece gündüz aktiftim 60 liralık site bakiyesi mi ne verdiler. Kimse moderatörlük için para vermez çünkü zaten bedavaya yapacak tonca insan var.

Tecrübeye göre konuşuyorum, sanalda rastgele platformlarda ne idüğü belirsiz yerlerde moderatörlük yapmak mantıklı değil. Moderatörlükten para kazanman da pek mümkün değil. Çok resmiyet içeren bir yer olması lazım, o zaman belki. Çok resmiyet içeren yer de her önüne geleni moderatör almaz.

Kendi Discord sunucun olmadan para kazanman imkansıza yakın. Kendi sunucun aktif olursa çok güzel paralar kazanabilirsin.
Moderatörlere maaş veren sunucu ben hiç duymadım, belki vardır bilemiyorum. Ama oradan kazanacağın 200 - 300 lira, verdiğin emeğe asla değmeyecek.

Merhaba. Kısa süreli bilgisayar başında geçirerek abartı olmadan para kazanma yollarına bakarken Discord'da moderatörlük yaparak para kazanma diye bir şey duydum. Fakat hem nasıl yapılacağını hem de hangi sunuculara nasıl moderatör olarak gireceğim bilmiyorum. Nasıl yaparım?
Hiçbir SW modluk yapan birisine para vermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı