Düz memurluk nedir?

Bu yıl 11. sınıfa geçtim. Normalde bilgisayar yazılımcılığı istiyordum ama eşit ağırlık seçtim 😀. Sorum şu, düz memurluk nedir? Tarayıcıya memurluk yazdım bu çıktı ama bilmiyorum ne yapıyorlar bu işte, bölüm falan da yazmıyor KPSS'den 60 üstü almak lazımmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yıl 11. sınıfa geçtim. Normalde bilgisayar yazılımcılığı istiyordum ama eşit ağırlık seçtim 😀. Sorum şu, düz memurluk nedir? Tarayıcıya memurluk yazdım bu çıktı ama bilmiyorum ne yapıyorlar bu işte, bölüm falan da yazmıyor KPSS'den 60 üstü almak lazımmış.

Yanlış hatırlamıyorsam 9/1 kıdem ile en düşük maaşa başlarsınız sonra kurum içi kadro olur ise bölüm değiştirebilirsiniz.

Daha liseden nasıl memur olmayı düşünüyorsunuz ya. Bir insanın son çaresi olmalıdır memur olmak. Kim giriyor kafanıza anlamıyorum ya.

Görev yapacağın kurumda müdürün sana vereceği görevi yapacaksın. Masa başı da olabilir, al şu evrakları diğer kurumlara dağıt da diyebilir.
Yanlış hatırlamıyorsam 9/1 kıdem ile en düşük maaşa başlarsınız sonra kurum içi kadro olur ise bölüm değiştirebilirsiniz.
Liseden girerse 13. derece ve 3. kademeden başlar. Önlisans mezunu olursa 10. derece 2. kademeden başlar ve lisans mezunu olursa dediğiniz gibi 9. derece 1. kademeden başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı