Düz Saçlar İçin Ne Yapılmalı?

Abi daha 2 gün önce saçımı kestirdim, 7 aydır uzatıyordum komple, yanlar üst filan bayağı uzadı, ve bir o evre geldi, ne yaparsan yap saç şekil almıyor, ya bir aynı süre daha bekliceksin ceremesini çekip yada o an kestiriceksin, şahsen kestirdim çok rahatladım ya, ama keşke kestirmeseydim, bir 5 6 ay sonra şekil verebilicektim adam akıllı saçıma..

Bunu diyorum işte, kabarınca ya katlanacaksın, ya da dişini sıkacaksın..
Ya aslında katlanıcak pek birşey yok, saç sonuçta yok kötü duruyo yok şöyle yok böyle diye de abartmaya gerek yok, özgüvensiz insanlar genelde saça çok takar, çık gitsin ne olucak sonuçta öyle değilmi? Beni rahatsız ettiği için kestirdim ben ama rahatsız etmiyorsa uzun saç görünüşü pek takmaması lazım

Bende senin gibi, saçımın yanlarını ve arkasını 3 numara yapar, önleri havaya kaldırırım. Öyle güzel, bakımlı oluyor. Ama haftada bir üstünden geçmek lazım, uzayınca kabarık oluyor..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı