Düz taban ve platin askerlikten muaf eder mi?

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 sene önce kaza geçirdim bundan dolayı da dizimin yanına bacağıma platin takıldı. Harici olarak düz tabanım ve yaklaşık 12 senedir de bunu fark ettik. Her şeyi denememize rağmen düz tabanlıktan kurtulamadım. Gelelim asıl konuya bunlardan dolayı askerlikten muaf oluyor muyum? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet askerlikte genelde düz taban olup olmadiğina bakarlar bu yuzden olamama gibi bir şansin var platinde ise eğer kirik basit bir kirik ise yedigin platinden çok ta bir şey olmaz ama buyuk ise belki sorun yaratabilir.

Tibia üst uç kırığı vardı hocam bacağımda 1 plaka 10 vida mevcut. Eğer işinize yararsa röntgenide atabilirim incelemek isterseniz.

Tibia üst uç kırığı vardı hocam bacağımda 1 plaka 10 vida mevcut. Eğer işinize yararsa röntgenide atabilirim incelemek isterseniz.
Düz taban askerlikten muaf olursunuz. Platin ile ilgili muaf olmazsınız diye düşünüyorum çünkü bizim birlikte de vardı.Başvurunuzu yapacaksınız. Sağlık ocağına gideceksiniz o sizi hastahaneye yönlendirecek. Hastahaneden kurula çıkacaksınız. Kanıtlarınızla beraber onlar askerliğe elverişsiz olduğunuza dair karar verecek. Size askerliğe elverişli olarak görebilirler sorun değil. Askere gittiğinizde tekrar sağlık kontrolünden geçeceksiniz o zaman tekrar bakıyorlar. O zaman da muaf olabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı