Düz tabanlık ameliyatı riskli midir?

Daha fazla  
Geçen hafta doktora gittim düz taban olduğumu öğrendim, doktor tek çare ameliyatı dedi. Sizce bu ameliyatın riski nedir?
Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba ameliyat oldunuzmu süreç nasıldı.

Bende düz tabanım şöyle ki ameliyat olunca zor bir süreci var çünkü doktorun dediğine göre 3 ay ayağa kalkmam gerekmiş ama ben yaptırmadım tabanlıkla vs. belki uyum sağlar ayağım düzelir diye umut ediyorum çünkü 3 ay az bir süre değil ama öyle bir şey ki yürümek bile bela olabiliyor adımlarımı yanlış atıyorum dikkat çekiyor bu da postür bozuyor yani yazın yaptırman gerek ama o sıcakda sargıdaki bir ayakla biraz zor idare edersiniz.

Bende düz tabanım şöyle ki ameliyat olunca zor bir süreci var çünkü doktorun dediğine göre 3 ay ayağa kalkmam gerekmiş ama ben yaptırmadım tabanlıkla vs. belki uyum sağlar ayağım düzelir diye umut ediyorum çünkü 3 ay az bir süre değil ama öyle bir şey ki yürümek bile bela olabiliyor adımlarımı yanlış atıyorum dikkat çekiyor bu da postür bozuyor yani yazın yaptırman gerek ama o sıcakda sargıdaki bir ayakla biraz zor idare edersiniz.

İnternette bir tane hastane benim yaşlarımdaki çocukları ameliyat etmiş bir ayda çok raha ayağa kalkmışlar iki tane ameliyat yontemi ver biri ayağa pilatin atıyor biri kalçadan ameliyat ediyor.
Senin gittiğin doktor muhtemelen kalçadan olan ameliyat için demiş.

İnternette bir tane hastane benim yaşlarımdaki çocukları ameliyat etmiş bir ayda çok raha ayağa kalkmışlar iki tane ameliyat yontemi ver biri ayağa pilatin atıyor biri kalçadan ameliyat ediyor.

Vida çakılarak yapılan var bir de tendonları yeniden bağlayan bir ameliyat var derecesine bağlı.

Ben yürür yürümez çok çabuk yoruluyorum. Doktor tek çaresi ameliyat dedi. Çarşamba günü belli olacak, kalçadan mı yoksa platin mi ama ilk söylediği kalçadandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı