Düz tabanlık nasıl düzelir?

Daha fazla  
Merhaba lise tercihlerimi daha yeni yaptim liseye geçeceğim yani yaşım 14. en büyük hayalim asker olmak fakat düz tabanim. Küçükken dedemle doktora gider özel tabanlık yaptırırdık. Ben çok takmazdım tabii. Şu an hala düz taban ve duydumki ileriki yaşlarda düzelirmiş bu doğru mu ya da düz tabanlığın tedavisi nasıl olur? Yeniden ayakkabı veya tabanlık taksam zamanla düzelir mi?

Bende düz tabanım özel tabanlıklardan takman lazım ama bende kullanmıyorum ayağımı acıtıyor.

Merhaba lise tercihlerimi daha yeni yaptim liseye geçeceğim yani yaşım 14. en büyük hayalim asker olmak fakat düz tabanim. Küçükken dedemle doktora gider özel tabanlık yaptırırdık. Ben çok takmazdım tabii. Şu an hala düz taban ve duydumki ileriki yaşlarda düzelirmiş bu doğru mu ya da düz tabanlığın tedavisi nasıl olur? Yeniden ayakkabı veya tabanlık taksam zamanla düzelir mi?

Bende 17 yaşındayım benim de hedef MSÜ'dü de düztabanlık sağ olsun gidemiyorum. Tabii yine deneyeceğim elenirsek en azından denedim diyebileyim. Düztabanlığın tedavisini bende çok araştırdım ama galiba yok çünkü kemikle alakalı bir durum kemiğe de ne yapsan boş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı