Düzce Türk Telekom internet hızı çok düşük

meola147

Kilopat
Dostlar ben ve ailem Türk Telekom tarafından kazıklanıyor muyum?

Ekran Alıntısı.PNG

Adamlar fiber alt yapınız var dedi sırf o yüzden onların modemini aldık 150 lira mıydı neydi pahalıydı. Aylık 70 - 80 lira ödememize rağmen sanki 10-20 yıl öncesinin internet hızında hissediyorum. Düzce şehrinde yaşıyorum. Eğer önerdiğiniz bir yer varsa mutlaka merakla bekliyorum cevabınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç Mbit'lik bir paket satın aldınız? 13 Mbit hıza ADSL hizmetle de ulaşılıyor sonuçta.
Ben Superonline kullanıcısıyım 12 Mbit'lik pakete 80 TL ödüyorum beni de üzüyor bu durum ama bende fiber alt yapı yok.

Ben Türk Telekom'u kampanyalı kullanıyorum AKTS kalkmadan bir gün önce aldık :D . Fiber altyapı bizde de var. 24Mbps olduğu söylendi 20Mbps alıyorum. 54 TL ödüyorum kamu kampanyası dahilinde ancak internet hızından hiç memnun değilim...

Paket diyoruz arkadaşım. Tahminen 16Mbps paketin var ve değerlerin normal. Modeme gir ve oranın değeri gösteren fotoğrafı at. Altyapın fiber olabilir, sen fiber paketi almamışsın ve büyük ihtimal ADSL kullanıyorsun. Türk Telekom'da ayılık 70-80 TL fiber varsa bana da söyle geçeyim :) Bende de fiber modem var, ama ADSL paketim var :D

Paket diyoruz arkadaşım. Tahminen 16Mbps paketin var ve değerlerin normal. Modeme gir ve oranın değeri gösteren fotoğrafı at. Altyapın fiber olabilir, sen fiber paketi almamışsın ve büyük ihtimal ADSL kullanıyorsun. Türk Telekom'da ayılık 70-80 TL fiber varsa bana da söyle geçeyim :) Bende de fiber modem var, ama ADSL paketim var :D
Bidahakine insanlara yorum yaparken dövecek gibi yorum atma çünkü sanal alem burası kimin kimi ezeceği hiç belli olmaz. :)

... insanlara yorum yaparken dövecek gibi yorum atma çünkü sanal alem burası kimin kimi ezeceği hiç belli olmaz.
Şu tavırdan ötürü konuya cevap vermekten vazgeçtim.

Sanal alemde, kelimeler duyguyu ifade etmez. İlla şekil yapacaksanız, başarılar diliyorum. Güzel boş yapıyorsunuz.

Şu tavırdan ötürü konuya cevap vermekten vazgeçtim.

Sanal alemde, kelimeler duyguyu ifade etmez. İlla şekil yapacaksanız, başarılar diliyorum. Güzel boş yapıyorsunuz.
O zaman hiç yorum atma kardeşim istemiyorsan gayet ortada olan bir gerçeği açıkladım senin yorumuna muhtaç değilim bir çok insan var burada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı