Düzce Üniversite çevresinde internet altyapısı var mı?

Sado32

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 4600H GTX 1650 144HZ ACER NITRO AN515-44
Bu sene Düzce üniversitesinde okumayı düşünüyorum. Ev tutacağım, tutacağım ev Düzce Üniversitesi çevresinde Konuralp Orhangazi vs. taraflarında olacak genelde bu bölgelerde internet altyapısı var mı? Varsa hangi firmanın var? Altyapı sorgulama yapıyorum adresler çıkmıyor hiçbir şekilde.

Evet hocam bende Düzce üniversitesinde okuyacağım fakat benim tuttuğum dairede internet altyapısı yok. Ev sahibi bağlatacağını söylemişti ama.

Evet hocam bende Düzce üniversitesinde okuyacağım fakat benim tuttuğum dairede internet altyapısı yok. Ev sahibi bağlatacağını söylemişti ama.
hocam ne taraftan tuttun evi ben 2-3 haftadır bakıyorum 4-5 ilana sordum hepsi var dedi de

Hocam ne taraftan tuttun evi ben 2-3 haftadır bakıyorum 4-5 ilana sordum hepsi var dedi de.

Hocam konuralp'ten tuttum. Çok araştırmadım internet işini o yüzden belki sadece benim dairemde yoktur.

Düzce'de okuyan biri olarak aşırı garip yer :D mesela hakime erciyeste 4G çekmiyor 3G çekiyor falan garip yani. Onun dışında sorgulamada gözükmese bile bağlayabiliyorlar. olmadı magnet veya superbox bağlayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı