İnternet altyapısı var ancak internet bağlanmıyor

Makaleler
60
Yer
ABD/Miami Florida
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Profil Kapağı
1521675609
5 senedir TSO kullanıyoruz son 6 ayda 16 MBPS anlaştığımız ADSL hizmeti 8 MBPS olarak geliyor. Şimdi sözleşme bitti. Diğer İSS leri aradım ancak bana sokağınızda altyapı yok internet bağlayamıyoruz dediler. Yıl olmuş 2020 ADSL hat bağlatamıyoruz! TT ye dilekçe yazın sokağımda alt yapı yok internet bağlatamıyorum diye dediler. Ben dilekçe yazsam sizce ne kadar etkili olur bir işe yarar mı? Bu alt yapı masrafı bana mı kalır? Evin dibinde TT ye ait küçük gri kutudan var. 5 senedir ondan net alıyorduk son 6 ayda ne olduysa oldu.

Bir kişinin isteğine göre dilekçeler kabul edilmez dikkate alınır mahalle ve çevresinde kullanım oranlarına bakarlsr marketing bir nevi çok yoğun binaların olduğu yerdeysen ve uygunsa altyapını fiber olarak çekerler. Hayır altyapı masrafları senin cebinden çıkmaz
Yıl olmuş 2020 diyorsunda adsl kullanan yerler pek kalmadı hocam heryerde fiber/vdsl kullanılıyor hatta o vdsller bile fibere dönültürülüyor

Bir kişinin isteğine göre dilekçeler kabul edilmez dikkate alınır mahalle ve çevresinde kullanım oranlarına bakarlsr marketing bir nevi çok yoğun binaların olduğu yerdeysen ve uygunsa altyapını fiber olarak çekerler. Hayır altyapı masrafları senin cebinden çıkmaz
Yıl olmuş 2020 diyorsunda adsl kullanan yerler pek kalmadı hocam heryerde fiber/vdsl kullanılıyor hatta o vdsller bile fibere dönültürülüyor

ADSL kullanan kişi pek kalmadı mı ? Ülkenin en az 50% hala ADSL kullanıyor yetersiz altyapı yüzünden.

VDSL abonelik için millet sahip olmak için çileden çıkıyor nere fibere dönüşüyor.

VDSL abonesiyim. Fiber sokağın başında ve bana olan uzaklığı 100 metre yok. Dağıtım yapmıyorlar ve benim gibi çok insan var.

ADSL kullanan kişi pek kalmadı mı ? Ülkenin en az 50% hala ADSL kullanıyor yetersiz altyapı yüzünden.

VDSL abonelik için millet sahip olmak için çileden çıkıyor nere fibere dönüşüyor.

VDSL abonesiyim. Fiber sokağın başında ve bana olan uzaklığı 100 metre yok. Dağıtım yapmıyorlar ve benim gibi çok insan var.
Bilmiyorum benim oturduğum konumlarda ve konuştuğum arkadaşlık ortamlarında ADSL kullanan görmedim ben son 1 yıl içerisinde bu şehirlere göre tabii ki değişiklik gösterebilir. Ben Ankarada oturduğum için ADSL yok denecek kadar az çoğu yerlerde her yerde en azından VDSL hatlar kullanılıyor :)

Bugün TT yi aradım internet alacak gibi konuştum bana 47 MBPS hız desteklendiği ama eve 25 MBPS civarı hız geleceğini söylediler. Diğer İSS leri aradığımı söyledim hat olmadığını internet veremeyeceklerini söylediler dedim, yok öyle bir durum dediler. Tereddütte kaldım😏

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı