İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 20 Temmuz 2025 #41 Düzce'de yaşıyorum, YBS okunur mu sizce, Özel Eğitim Öğretmenliği de düşünüyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.936 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #42 İmamic dedi: Düzce'de yaşıyorum, YBS okunur mu sizce, Özel Eğitim Öğretmenliği de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... YBS okuyan memnundu. Özel Eğitim Öğretmenliği'ni bilmiyorum.
İmamic dedi: Düzce'de yaşıyorum, YBS okunur mu sizce, Özel Eğitim Öğretmenliği de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... YBS okuyan memnundu. Özel Eğitim Öğretmenliği'ni bilmiyorum.
L Lungs Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #43 Yeyil dedi: YBS okuyan memnundu. Özel Eğitim Öğretmenliği'ni bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur.
Yeyil dedi: YBS okuyan memnundu. Özel Eğitim Öğretmenliği'ni bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.936 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #44 Lungs dedi: Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Özel eğitimde yok tanıdığım. YBS'de memnundu kaliteden. Ama PC şart.
Lungs dedi: Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Özel eğitimde yok tanıdığım. YBS'de memnundu kaliteden. Ama PC şart.
L Lungs Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #45 Yeyil dedi: Özel eğitimde yok tanıdığım. YBS'de memnundu kaliteden. Ama PC şart. Genişletmek için tıkla... Elektrik elektronik muh icin belirtmeyi unutmuşum.
Yeyil dedi: Özel eğitimde yok tanıdığım. YBS'de memnundu kaliteden. Ama PC şart. Genişletmek için tıkla... Elektrik elektronik muh icin belirtmeyi unutmuşum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.936 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #46 Lungs dedi: Elektrik elektronik muh icin belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O da memnundu. Yaz okulu sıkıntı ama.
Lungs dedi: Elektrik elektronik muh icin belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O da memnundu. Yaz okulu sıkıntı ama.
Nea Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #47 Düzcede tıp okunurmu peki. Ayrıca şehir merkezine mesafesi ne kadardır tahmini. @Yeyil
Titancı Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #48 744158 dedi: İyi akşamlar herkese sizce bu üniversitede okunulur mu, tavsiye eder misiniz? YBS düşünüyorum ama Düzce Üniversitesi ile ilgili çok bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... ceng ybs felan hepsinin popülaritesi bitti işsizler ordusuna katılmak istiyorsan oku. düzce mi olur izmir mi olur kars mı olur orası sana kalmış.
744158 dedi: İyi akşamlar herkese sizce bu üniversitede okunulur mu, tavsiye eder misiniz? YBS düşünüyorum ama Düzce Üniversitesi ile ilgili çok bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... ceng ybs felan hepsinin popülaritesi bitti işsizler ordusuna katılmak istiyorsan oku. düzce mi olur izmir mi olur kars mı olur orası sana kalmış.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.936 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #49 Nea dedi: Düzce'de tıp okunurmu peki. Ayrıca şehir merkezine mesafesi ne kadardır tahmini. @Yeyil Genişletmek için tıkla... Otobüsle maksimum 15-20 dk sürüyor şehir merkezi. Ama zaten üniversitenin çevresinde bir sürü cafe var.
Nea dedi: Düzce'de tıp okunurmu peki. Ayrıca şehir merkezine mesafesi ne kadardır tahmini. @Yeyil Genişletmek için tıkla... Otobüsle maksimum 15-20 dk sürüyor şehir merkezi. Ama zaten üniversitenin çevresinde bir sürü cafe var.
ultiotr Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #50 @Yeyil Merhaba, Düzce Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği veya Uluslararası İlişkiler düşünüyorum. Sizce bu bölümler nasıl ve İngilizce dersleri nasıl?
@Yeyil Merhaba, Düzce Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği veya Uluslararası İlişkiler düşünüyorum. Sizce bu bölümler nasıl ve İngilizce dersleri nasıl?