Düzce Üniversitesi okunur mu?

YBS okuyan memnundu. Özel Eğitim Öğretmenliği'ni bilmiyorum.

Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur.

Şu an tanıdıklarından okuyan varsa buraya veya farklı bir platformda olur kendi düşüncelerini yazsa okul ve bölüm hakkında çok faydalı olur.

Özel eğitimde yok tanıdığım. YBS'de memnundu kaliteden. Ama PC şart.

Düzcede tıp okunurmu peki. Ayrıca şehir merkezine mesafesi ne kadardır tahmini. @Yeyil

İyi akşamlar herkese sizce bu üniversitede okunulur mu, tavsiye eder misiniz? YBS düşünüyorum ama Düzce Üniversitesi ile ilgili çok bilgili değilim.
ceng ybs felan hepsinin popülaritesi bitti işsizler ordusuna katılmak istiyorsan oku. düzce mi olur izmir mi olur kars mı olur orası sana kalmış.

Düzce'de tıp okunurmu peki. Ayrıca şehir merkezine mesafesi ne kadardır tahmini. @Yeyil

Otobüsle maksimum 15-20 dk sürüyor şehir merkezi. Ama zaten üniversitenin çevresinde bir sürü cafe var.

@Yeyil Merhaba, Düzce Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği veya Uluslararası İlişkiler düşünüyorum. Sizce bu bölümler nasıl ve İngilizce dersleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…