SytxPng
Hectopat
Bir sene boyunca hangi yurtta kalınacak hocam ismi nedir?Anlaşmaları bitti is haniydi kaldığımız yer. Yeni yurtta bitmeyince bir senelik gectik.
Bir sene boyunca hangi yurtta kalınacak hocam ismi nedir?Anlaşmaları bitti is haniydi kaldığımız yer. Yeni yurtta bitmeyince bir senelik gectik.
Bir sene boyunca hangi yurtta kalınacak hocam ismi nedir?
Teşekkürler hocam. Ne kadardır yurtta kalıyorsunuz? Laptop götürmek sıkıntı olur mu? Herhangi bir şey çalınma durumu var mı?Akçakoca kız KYK yurdu.
Teşekkürler hocam. Ne kadardır yurtta kalıyorsunuz? Laptop götürmek sıkıntı olur mu? Herhangi bir şey çalınma durumu var mı?
Vallahi ben götürüyorum 2 senedir? Henüz bir sorun olmadı. Bu yıl 3. yılım olacak yurtta kalmanın. Gene de getirirsen ya yanında taşı okula giderken ya da dolabına koy.
Peki interneti ve yemekleri nasıl yurdun hocam?
Hocam siz ne kullanıyorsunuz magnet mi Superbox mı? Fiyatı ve hızı nedir?Her KYK gibi kötü genel olarak. Ara sıra güzel yemekler çıksa da internet kötü. Magnet veya Superbox al PC'yi aktif kullanacaksan şahsen öyle yaptım.
Eki Görüntüle 2565062
Hocam siz ne kullanıyorsunuz magnet mi Superbox mı? Fiyatı ve hızı nedir?
Magnet fatura 846 TL gördüğün cihaz dahil. Hızı stabil değil ama ara sıra droplar hariç 10-20 Mbps arasi.
Tek başınamı kullanıyosun yoksa odadakilerle birlikte mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.