Düzce Üniversitesi okunur mu?

@Yeyil merhaba, Düzce Üniversitesi'nde turizm işletmeciliği veya uluslararası ilişkiler düşünüyorum. Sizce bu bölümler nasıl ve İngilizce dersleri nasıl?

Benim okuduğum bölüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi İngilizce. Uluslararası
İlişkileri biliyorum bazı hocalarımız ortak fena bölüm değil. İngilizcen iyiyse ve siralaman yetiyorsa siyaset bilimi ve kamu yönetimi İngilizce yaz bence. Ayrıca ana kampüste değil akçakoca'dasın hangi bölümde olursan ol sanırım.

akçakoca myo yazmak istiyorum akçakoca iyi midir olanak olarak nasıldır merkeze yakınlığı uzaklığı nedir gece ortamı ya da herhangi bir ortamı var mı fiyatlar nasıl acaba

Akçakoca MYO yazmak istiyorum akçakoca iyi midir olanak olarak nasıldır merkeze yakınlığı uzaklığı nedir gece ortamı ya da herhangi bir ortamı var mı fiyatlar nasıl acaba?

Fiyatlar çok pahalı değil sahil kenari bir yere göre uygun hatta. Merkeze uzak ama merkezin yakınına giden araçlar var. Gece hayatı ortamı Düzce'de bulamazsın direkt. O düşünce ile geleceksen yazma boşuna.

akçakoca myo yazmak istiyorum akçakoca iyi midir olanak olarak nasıldır merkeze yakınlığı uzaklığı nedir gece ortamı ya da herhangi bir ortamı var mı fiyatlar nasıl acaba

yazdin mi ve ya nasil bi karar aldin merak ediyorum da bende yazicaktim

Evet hazırlıktayım şuan haftaya finale gireceğim ve yurdumdan nakil aldıracağım Akçakoca kykya. Hocaların tutumları eğitim kaliteleri nasıl peki? Çok fazla sorum vardı kusura bakmayın hocam )
Akçakoca kyk'ye geçtiniz mi hocam? Nasıl?

Evet. Geçici süreliğine kız yurdunda kalacağız haritadaki erkek yurduna gitme. Üniversitenin yanındakine git.
Hocam bu sene geleceğim Akçakoca MYO'na. Ne kadar süre kalınacak kız yurdunda ve neden Akçakoca'daki KYK yurdunda kalınmıyor?

Hocam bu sene geleceğim akçakoca MYO'na. Ne kadar süre kalınacak kız yurdunda ve neden akçakoca'daki KYK yurdunda kalınmıyor?

Anlaşmaları bitti is haniydi kaldığımız yer. Yeni yurtta bitmeyince bir senelik gectik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…